07 / 05 / 2024

Halis Çoban İnşaat

Halis Çoban İnşaat

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'ndan; Halis Çoban İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi hakkında 1 yıl ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi, detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akan Çoban tarafından kuruldu.

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

Halis Özbalta Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Özbalta Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Halis Özbalta tarafından kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Özçoban Hırdavat İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçoban Hırdavat İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özçoban tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Met-Gün İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Met-Gün İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Ezer tarafından kuruldu.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Halis Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kandemir tarafından kuruldu.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

Halis Toprak'ın Sakarya'daki 3 fabrikası ve 7 arazisi satışa çıkarıldı!

Halis Toprak'ın Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan 3 fabrika ve 7 sanayi imarlı arazisini Vakıfbank satıyor. Arazinin başlangıç fiyatı olarak 21 milyon 600 bin TL

Altınçoban İnşaat Plastik Oto Parçaları Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınçoban İnşaat Plastik Oto Parçaları Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bekir Çoban tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Halis Çoban İnşaat Haberi

Halis Çoban İnşaat


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'nın Halis Çoban İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi  hakkındaki 1 yıl ihale yasağı  için