04 / 05 / 2024

Halis Tan İnşaat adresi

Halis Tan İnşaat adresi

Halis Tan İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi, Halis Tan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Eyüp Tan ve Yusuf Tan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Tan tarafından kuruldu.

Loca Beşiktaş fiyat!

Kütan İnşaat'ın Beşiktaş'ta hayata geçirdiği Loca Beşiktaş projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Loca Beşiktaş'ın fiyatı ne olacak? İşte Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisi...

Loca Beşiktaş nerede?

Kütan İnşaat Beşiktaş'ta yapmayı planladığı yeni projesi Loca Beşiktaş için harekete geçti. Peki Loca Beşiktaş nerede inşa edilecek? İşte Loca Beşiktaş konum bilgisi...

Loca Beşiktaş Geliyor! Yeni proje!

Kütan İnşaat Beşiktaş'ta hayata geçireceği yeni projesi için harekete geçti. Projede toplam 36 bağımsız bölüm yer alacak.

Servet Daştan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Servet Daştan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Daştan ve Sonnur Daştan ortaklığında kuruldu.

Kemal Unakıtan'ın villasına Hilmi Türkmen'den yanıt geldi!

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan’ın Üsküdar, Küçükçamlıca’daki 3 villasından birinin çatı katı, kaçak olduğu gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Unakıtan “Biz bu memlekette asil, köklü ailelerdeniz. Bu bize yapılır mı?” dedi...

Kemal Unakıtan'ın Küçükçamlıca'daki villasının çatısı yıkıldı!

AKP'nin ilk Maliye Bakanı merhum Kemal Unakıtan'ın 1983'ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca'daki villasının çatısı, AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 'kanuna aykırı' olduğu gerekçesiyle yıkıldı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Halis Toprak'ın Sakarya'daki 3 fabrikası ve 7 arazisi satışa çıkarıldı!

Halis Toprak'ın Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan 3 fabrika ve 7 sanayi imarlı arazisini Vakıfbank satıyor. Arazinin başlangıç fiyatı olarak 21 milyon 600 bin TL

Erguvan İnşaat'tan ön ödemeli fırsat kampanyası!

Erguvan Premium Residence’ta satış ofisini Mayıs sonu açmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, yeni kampanyasında lansman avantajlarını kaçıranlar için yeni fırsatlar sunuyor.

NK İnşaat Vitrin Konutları'nı Barutçuoğlu AVM'de tanıttı!

Üster İnşaat ve Bilsezer İnşaat'ın 'NK İnşaat' adı altında bir araya geldiği yeni projesi 'Vitrin' konutlarının tanıtımı için Barutçuoğlu AVM'de stant açıldı.

IC İçtaş İnşaat'ın acı günü! Halis Baca vefat etti!

IC İçtaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahm Çeçen'in aile fertlerinden Halis Baca vefat etti.

Halis Tan İnşaat adresi Haberi

Halis Tan İnşaat adresi

Halis Tan İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi, Halis Tan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Eyüp Tan ve Yusuf Tan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Kartal'da kuruldu.


Halis Tan İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 3.1 Yurt içinde ve yurt dışında her nevi bina, konut, prefabrik konut, tatil sitesi, spor tesisi, turistik site, dinlenme tesisi, eğlence sitesi, sanayi sitesi, otel, motel, okul, hastane, iş merkezi, fabrika, sinema, tiyatro, petrol istasyonu gibi her nitelikte ve özellikte gayrimenkul yapıları ile köprü, yat limanı, tünel, yol, sulama ve içme suyu tesisleri ile kanalizasyon tesisleri ve barajları inşa etmek veya yapı taahhüdünde bulunmak, bu taahhütleri gerek tek başına ve gerekse ortaklık olarak üstlenerek yürütmek ve sonuçlandırmak. Yerli ve yabancı gerçek ve...