02 / 05 / 2024

Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açılış

Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açılış

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, tüm aktörlerin el ele vermesi ile şehrin eğitim çıtasının daha da yükseltileceğini söyledi. Toçoğlu, “Bu okul eğitime dönük hayır çalışmalarına önemli bir örnek teşkil ediyor" dedi

Konak Şehit Halit Zilani Çelik İHL'ye istinat duvarı inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gültepe Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu’na yeni bir istinat duvarı inşa ediyor.

İzmir Halit Zilani Çelik Okulu'nun istinat duvarı inşa ediliyor!

İzmir Konak'ın Gültepe ilçesinde çöken Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu'nun istinat duvarı yeniden yapılıyor. Konak Belediyesi, okulun ihtiyacı olan tadilat çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Manisa Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesi Yurdu ne zaman açılacak?

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve partililer, yapımı devam eden Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesi karma öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, tüm aktörlerin el ele vermesi ile şehrin eğitim çıtasının daha da yükseltileceğini söyledi. Toçoğlu, “Bu okul eğitime dönük hayır çalışmalarına önemli bir örnek teşkil ediyor" dedi

Sakarya Erenler Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Erenler Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açılış töreni geniş katılımla gerçekleşti. Saygı Duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrencilerin yazmış olduğu şiirler okuldu.

Evin tapusu nasıl alınır?

Satın almak istediğiniz evin tapusunun sizin adınıza devredilmesi için tapu dairesinde gerekli işlemlerin yapılması gerekiyor. Peki, evin tapusu nasıl alınır? Tapu devir işlemleri için neler gerekli olur?

59 yıl önce inşa edilen evin mutfak ve dekorasyonu!

1956'da inşa edilmiş ev özellikle mutfağıyla dikkat çekiyor. Evin sahipleri burada hiç yaşamamış ve mutfak hiç kullanılmadan 59 yıl günümüze kadar bu şekilde gelebilmiş...

Yedigöllertürk İnşaat Turizm Gıda ve Unlu Mamüller Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedigöllertürk İnşaat Turizm Gıda ve Unlu Mamüller Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile Tuzla'da, Ali Erdoğdu, Selvet Türk ortaklığında kuruldu.

Kiralanan evin ayıplı çıkması nedeniyle fesih!

Kiralanan sonradan ayıplı duruma gelirse kiracı, kiraya verenden ayıpların giderilmesini veya kira bedelinden ayıpla orantılı bir indirim yapılmasını ya da zararının giderilmesini isteyebiliyor. Peki, kiralanan evin ayıplı çıkması nedeniyle fesih mümkün m

Yeni alınan evin kira vergisi ödenir mi?

Mesken ve iş yeri gibi taşınmaz malların kiraya verilmesinde elde edilen gelirler Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergilendiriliyor. Peki, yeni alınan evin kira vergisi ödenir mi?

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı toprak kayması nedeniyle yıkıldı!

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı, yağmur nedeniyle yıkılarak, toprakla birlikte alt kısımdaki 3 katlı binanın üzerine kaydı. Korkuya kapılan bina sakinleri evlerini boşalttı..

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in evi kentsel dönüşümle yenilenecek!

Bergüzar Korel - Halit Ergenç çiftinin Ulus’taki sitede birleştirdiği, tanesi 2.5 milyonu bulan dört dairesi olan ailenin evleri kentsel dönüşüm kapsamına girdi.

5 yıl içinde satılan evin vergisi!

Değer artış kazancı vergisi, edinim tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılan taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergi ödemeleri Mart ve Temmuz aylarında yapılıyor.Peki, 5 yıl içinde satılan evin vergisi nasıl hesaplanır?

Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açılış Haberi

Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açılış


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı açılış töreninin de gerçekleştirildiği programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Vali Hüseyin Avni Coş, İl Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, il müdürleri, Evin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halit Evin, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci de yer aldı.


180 Bin Öğrenci

Programın açılış konuşmasını yapan Mevlüt Kuntoğlu, “Bu yıl 16 bini ilk defa olmak üzere toplamda 180 bin öğrenci şehrimizde eğitim öğretimle buluştu. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın, onlara en iyi imkânı sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük fedakârlıkla ilimizde hizmet veren...