04 / 05 / 2024

Halit Gecü

Halit Gecü

Kristal Krom Paslanmaz Çelik Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Ün, Halit Gecü tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Langa İnşaat Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Langa İnşaat Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Adem Özenen tarafından kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Sönmez Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sönmez Enerji İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Oğuz Sönmez tarafından kuruldu. 

Geco Mimarlık Proje Danışmalık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geco Mimarlık Proje Danışmalık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Mahmutoğlu ve Hakan Gecü ortaklığında kuruldu.

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Aroudaki tarafından kuruldu.

Nu Heys Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nu Heys Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Gündüz ve Yasin Avcı tarafından kuruldu.

Extreme Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extreme Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Halit Aksu tarafından kuruldu. 

Samsun Çarşamba'da 2 dev yatırım tamamlanıyor!

Samsun Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Aktif Yaşam Merkezi'nde sona gelindiğini açıkladı.

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alı  A A Almohannadı, Muhammed Halit Sönmez, Saad Nasser J M Al-Abdulla ve Salem Mejallı    S M Al-Mejalı ortaklığında kuruldu.

Newtaksim Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newtaksim Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Avcı ve Halit Gündüz ortaklığında kuruldu.

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit İslamoğlu ve Ensar Ayyıldız ortaklığında kuruldu. 

Halit Gecü Haberi

Halit Gecü

Kristal Krom Paslanmaz Çelik Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Ün, Halit Gecü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Kristal Krom Paslanmaz Çelik Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; DEMİR  ÇELİK a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır,sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı,satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. DEMİR HIRDAVAT a. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını,ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı,...