03 / 05 / 2024

Halit Güraslan

Halit Güraslan

İstanbul Teknik Üniversitesi 1973 İnşaat Mühendisliği Fakültesi Mezunu Halit Güraslan 15 Mart Cuma günü vefat etti

Investa Yapı İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Investa Yapı İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 353 bin 487 TL sermaye bedeli ile Halil Halit Güral tarafından kuruldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Çok tarafından kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Yalova'da bağış yapılan arsa için usulsüzlük iddiası!

Yalova’da CHP’li meclis üyesinin, bağış yapılan arsayı eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e devrettiği iddia edildi.

Hane Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 450 bin TL sermaye bedeli ile Halit Gürbüz tarafından kuruldu.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Göktaş Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Ruç tarafından kuruldu.

Önem Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önem Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Göktaş ve Muhittin Kirişçi ortaklığında kuruldu.

Langa İnşaat Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Langa İnşaat Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Adem Özenen tarafından kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Nu Heys Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nu Heys Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Gündüz ve Yasin Avcı tarafından kuruldu.

Newtaksim Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newtaksim Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Avcı ve Halit Gündüz ortaklığında kuruldu.

Halit Güraslan Haberi

Halit Güraslan

İstanbul Teknik Üniversitesi 1973 İnşaat Mühendisliği Fakültesi Mezunu Halit Güraslan 15 Mart Cuma günü vefat etti. Cenazesi Karacaahmet Şakirin Camii'nde 17 Mart Pazar günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Kanlıca Mezarlığı'ndaki aile kabristanına...