22 / 07 / 2024

Halit Paşaalioğlu

Halit Paşaalioğlu

Bilgekom Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halit Paşaalioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da İstanbul, Maltepe, Cevizli Fatih Caddesi' nde kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alper Halit tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Genpa Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genpa Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Güngör Paşaalioğlu ve Engin Paşaalioğlu ortaklığında kuruldu.

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kurumahmutoğlu tarafından kuruldu.

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli Mustafa Yücel tarafından kuruldu.

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Paşaloğlu ve Sami Karakoç ortaklığında kuruldu.

Farah Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halit Şatıroğlu ve Hasan Irmak ortaklığında kuruldu.

Halit Paşaalioğlu Haberi

Halit Paşaalioğlu

Bilgekom Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halit Paşaalioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da İstanbul, Maltepe, Cevizli Fatih Caddesi'nde kuruldu.


Bilgekom Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...