12 / 05 / 2024

Halit Tuncay Alpay

Halit Tuncay Alpay

Troyka Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Aracılık ve İnşaat Limited Şirketi, Halit Tuncay Alpay ve Olcay Alpay ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuncay Özilhan kimdir, kaç yaşındadır?

Coco-cola Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan kaç yaşında? Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

50 saniye sonrasında Hatay depremi! Prof. Dr. Tuncay Taymaz tek tek inceledi! Perde arkasını açıkladı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Tuncay Taymaz başkanlığında toplanan ve aralarında Kocaeli Üniversitesi Doç. Dr. Serkan Irmak’ın da bulunduğu ekip Hatay'da kırılan fayın yıkıcı etkisini inceledi...

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Piyasaların ünlü ismi Tuncay Turşucu altında yükselişe işaret etti

Tuncay Turşucu Araştırma ve Danışmanlık Kurucusu Tuncay Turşucu, ons altın fiyatında yaşanan değer kaybıyla ilgili değerlendirmesinde “Önümüzdeki günlerde, yaşanan bu sert hareketin bir geri çekilmesi, hem Dolar endeksinde hem altında görülebilir." dedi.

Alpay Özalan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Bilim Kurulu üyesi Alpay Azap'tan uyarı: AVM'lere gitmem!

Eski normale dönüşün 1-2 yıl boyunca mümkün olmayacağını dile getiren Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Alpay Azap, zorunda kalmadığı müddetçe alışveriş merkezlerine gitmeyeceğini belirtti.

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

CHP'li Alpay Antmen'den 'deprem vergileri kaldırılsın' teklifi! 

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, deprem vergisinin kaldırılması için meclise kanun teklifi sundu. Antmen, "20 yıldır toplanan vergilerin, depreme önlem olarak kullanılmadığı ortaya çıktı" dedi...

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Alpay Hacıoğlu: Emlak sektörü 2020’den umutlu!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu son dönemde sıfır konut satışlarının canlandığını, 2020’den de umutlu olduklarını söyledi.

Halit Tuncay Alpay Haberi

Halit Tuncay Alpay

Troyka Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Aracılık ve İnşaat Limited Şirketi, Halit Tuncay Alpay ve Olcay Alpay ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta  Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu. 


Troyka Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Aracılık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...