20 / 05 / 2024

Halk GYO projesi

Halk GYO projesi

Gayrimenkul portföy büyüklüğü yılsonuna kadar 3 milyar lirayı aşacak Halk GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi arsası üzerinde inşa etmeyi planladığı 46 ve 34 katlı iki kule ile 8 katlı 3 binaya yönelik "proje yönetim firması" seçim sürecini tamamlad

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

Halk GYO'nun 2020 yılı 4. çeyrek satış rakamları açıklandı!

Halk GYO'nun Bizimtepe Aydos Projesi'nde 6 adet bağımsız bölümü 2 milyon 771 bin 640 TL'ye, 3 adet bağımsız bölümü 2 milyon 580 bin 504 TL'ye satıldı.  

Halk GYO 2020 yılı 1'inci çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'ndeki 3 adet bağımsız bölüm 2 milyon 125 bin TL'ye, Bizimtepe Aydos Projesi'ndeki 86 adet bağımsız bölümü 55 milyon 582 bin 79 TL'ye ve Referans Bakırköy Projesi'ndeki 1 adet bağımsız bölümü 357 bin TL'ye satıldı.

Halk GYO 2019 yılı 4'üncü çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'nde 3 adet bağımsız bölüm 1 milyon 660 bin TL tutarında, Bizimtepe Aydos Projesi'nde 40 adet bağımsız bölümü 26.127.744 TL'ye satıldı.

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Teknik Yapı ve Halk GYO'nun İzmir projesi 2018'de satışa çıkacak!

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir Alsancak'ta 1.6 milyarlık proje geliştirecek. 47 bin metrekarelik arsada konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezini kapsayan karma bir proje planlanıyor. Projede satışlara 2018'in ilk çeyreğinde başlanacağı açıklandı...

Teknik Yapı-Halk GYO Alcansak projesi başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün dev ismi Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi için buluştu.

Teknik Yapı ile Halk GYO İzmir projesi için işbirliği yaptı!

Emlak Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı gayrimenkul projesini 1,6 milyar liralık hasılat taahhüdüyle kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün güçlü ismi Halk GYO ile işbirliği yaptı.

Teknik Yapı-Halk GYO İzmir projesi başlıyor!

Emlak Konut’un İzmir Alsancak ihalesini kazanan Teknik Yapı, projeyi Halk GYO ile ortaklık kurdu. Projeyle ilgili çalışmalara 6 ay içinde başlanılacak..

Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı.

Halk GYO ilk çeyrekte 11 milyon TL net kâr elde etti!

Özkaynaklarını 1 milyar 641 milyon TL'ye taşıyan Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye yükseldi. Halk GYO’nun ilk çeyrekteki toplam hasılatı 21,6 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket yılın ilk üç ayında 11 milyon TL net kâr elde etti.

Halk GYO'dan ilk çeyrekte 11 milyon TL net kar!

Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye kadar yükseldi. Halk GYO'dan ilk çeyrekte 11 milyon TL net kar elde etti.

Halk GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı.

Halk GYO projesi Haberi

Halk GYO projesi

22 binadan kira alıyor Geçtiğimiz aylarda projenin tasarımı için AECOM ve Seyaş ile anlaşan şirket son olarak projenin yönetimi için Proje Yönetim şirketiyle masaya oturdu. Halk GYO bu projeyle gayrimenkul portföy büyüklüğünü 3 milyar lirayı aşan seviyelere ulaştırmayı hedefliyor. 


Halk GYO 2013 ilk yarıyılı itibariyle geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını yüzde 53 oranında artırarak 18,5 milyon liraya, dönem kârını ise yüzde 42 artışla 9.3 milyon liraya yükseltti. 


2013 Haziran sonu itibariyle 747 milyon lira özkaynak büyüklüğüne ulaşan Halk GYO, düzenli kira geliri elde ettikleri 22 binaya ek olarak portföyünü önemli lokasyonlarda yüksek gelir getirmesi beklenen ofis, otel ve konut projeleriyle büyütmeyi...