30 / 04 / 2024

halk gyo teknik yapı izmir

halk gyo teknik yapı izmir

Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek proje, Evora İzmir ismi ile yükselecek..

Evora İzmir: Teknik Yapı-Halk GYO Alsancak projesinin ismi belli oldu!

Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek proje, Evora İzmir ismi ile yükselecek..

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Teknik Yapı ve Halk GYO'nun İzmir projesi 2018'de satışa çıkacak!

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir Alsancak'ta 1.6 milyarlık proje geliştirecek. 47 bin metrekarelik arsada konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezini kapsayan karma bir proje planlanıyor. Projede satışlara 2018'in ilk çeyreğinde başlanacağı açıklandı...

Teknik Yapı-Halk GYO Alcansak projesi başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün dev ismi Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi için buluştu.

Teknik Yapı ile Halk GYO Konak projesinin inşaatına başlıyor!

Emlak Konut'un ihaleye çıkardığı İzmir Konak 1. Etap arsasını en yüksek teklifle kazanan Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı'na bugün yer teslimi yapıldı.

Teknik Yapı ile Halk GYO İzmir projesi için işbirliği yaptı!

Emlak Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı gayrimenkul projesini 1,6 milyar liralık hasılat taahhüdüyle kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün güçlü ismi Halk GYO ile işbirliği yaptı.

Teknik Yapı-Halk GYO İzmir projesi başlıyor!

Emlak Konut’un İzmir Alsancak ihalesini kazanan Teknik Yapı, projeyi Halk GYO ile ortaklık kurdu. Projeyle ilgili çalışmalara 6 ay içinde başlanılacak..

Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Emlak Konut tarafından ihaleye çıkarılan İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, ihaleyi kazanan Teknik Yapı ile, tüm gider ve gelirler ile elde edilecek kar paylaşım oranları yarı yarıya olmak üzere, Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı kuruldu.

Halk GYO'nun 2016 olağan genel kurulu tescillendi!

Halk GYO'nun 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları dün 9360 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sermaye piyasası araçları ihracı ile ilgili olarak finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmeleri imzalandı.

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

halk gyo teknik yapı izmir Haberi

halk gyo teknik yapı izmir

Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek projenin detayları belli oldu. Umurbey Mahallesi'nde konumlandırılan proje Evora İzmir ismi ile yükselecek.

Toplam 32 bin 642,44 metrekare alana sahip projenin toplam inşaat alanı ise 225 bin 119 metrekare olarak belirlendi.

Evora İzmir, toplam 1049 konut, 41 ticaret alanı, kültür alanları, 121 odalı otelden meydana gelecek.

Toplam 348 milyon 542 bin 618 TL'ye mal olacak projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı A.Ş.'ye ait arsa üzerinde Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı olarak yükselecek Evora İzmir projesinde spor salonu, hamam, sauna, buhar odası, bay-bayan soyunma odaları, sergi, konferans...