02 / 05 / 2024

halkalı arnavutköy raylı sistem

halkalı arnavutköy raylı sistem

İstanbul’un prim potansiyeli yüksek 5 semti arasında gösterilen Halkalı, yeni ulaşım yatırımları ile şimdiden değerini artırdı. Şimdi gelin söz konusu yatırımlarla kaderi değişecek olan Halkalı’ya metro ne zaman gelecek ve güzerhanı ne olacak göz atalım..

Arnavutköy’e metro yapılacak mı?

Arnavutköy’e metro yapılacak mı, Arnavutköy’e metro ne zaman gelecek diye merak edilirken İBB’den raylı sistem haberi geldi. Şimdi gelin toplam 44,5 kilometre uzunluğundaki 2 ayrı hattın duraklarına doğru hep birlikte yolculuğa çıkalım...

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin 17.09.2021 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği itirazı askıya çıkarıldı.

Halkalı Çerkezköy Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Halkalı-Çerkezköy Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi kapsamında Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir, Arnavutköy, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri ve Çerkezköy'de yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Arnavutköy - Sultangazi raylı sistem hattı imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy - Sultangazi İlçeleri, Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.05.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Halkalı-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu nereden geçecek?

6 istasyondan oluşacak ve inşaat çalışmaları devam eden Halkalı-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı, 27 kilometre uzunluğunda olacak. Peki metro hattı nereden geçecek?

Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı ihalesi 14 Eylül'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından, Sultangazi - Arnavutköy Raylı Sistem Hattının Uygulamaya Esas Kesin Proje Hizmetleri İşi danışmanlık hizmeti işi ihaleye çıkarıldı.

Kadir Topbaş Arnavutköy'e metro müjdesi verdi!

Kadir Topbaş, 5 yeni metro hattı yapacaklarını belirterek, “33 kilometrelik Halkalı-üçüncü havaalanı, 32 kilometrelik Kemerburgaz-gayrettepe-üçüncü havaalanı, 33 kilometrelik Halkalı-Çatalca ve 15 kilometrelik Sultangazi-Arnavutköy arası metro hattı yapac

Sultangazi Arnavutköy metrosu için ilk adım atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi - Arnavutköy Metro Hattı için ilk adımı attı. Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından Sultangazi - Arnavutköy Raylı Sistem Hattı danışmanlık hizmeti ihalesi için tarih belirlendi.

Arnavutköy su kesintisi 4 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin Anadolu mahallesinde Enerji kesintisi problemi nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy'de satış memurluğundan 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy ilçesi Yassiören köyü Çoban kaldırımı mevkiinde yer alan tarlayı 1 milyon 849 bin 936,80 TL'den satışa çıkarıyor.

İstanbul Arnavutköy'de 3 milyon 117 bin 749 TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 34,641,66 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Arnavutköy'de 4 milyon 236 bin 471 TL'ye gayrimenkul!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 11.150.00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Gaziosöampaşa 5. İcra Dairesi tarafından 17 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Arnavutköy su kesintisi 22 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesi Anadolu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy su kesintisi 21 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesi Anadolu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 21 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

halkalı arnavutköy raylı sistem Haberi

halkalı arnavutköy raylı sistem




Özellikle son 5 yıldır hızlı bir gelişme sürecine giren Halkalı, yeni ulaşım yatırımları ile değerini şimdiden yüzde 20-30 artırdı. Marmaray’ın ilk istasyonunun Halkalı’da olmasının yanı sıra 3.Havalimanı’na ve Halkalı metro istasyonundan bağlantı yapılacağının açıklanması bölgenin değerine değer kattı. Adeta demir ağlarla örülen Halkalı’da söz konusu yatırımlar tamamlandığında, Marmaray, Kanal İstanbul, 3.Havalimanı ve Mecidiyeköy-Mahmutbey İkitelli metrosunun kesişme noktası olacak. Şimdi gelin söz konusu yatırımlarla kaderini değiştirecek olan Halkalı’ya metro ne zaman gelecek, Halkalı metrosunun güzergahı ne olacak? bunlara bir göz atalım. İşte haberin detayı…


Metrodan önce Marmaray geliyor

Halkalı’ya metrodan önce Marmaray yüzeysel metrosu gelecek. 2016 yılında hizmete açılması planlanan Halkalı-Gebze...