18 / 05 / 2024

halkalı dumankaya projesi

halkalı dumankaya projesi

6 altın fırsatla farklı ödeme koşullarını hayata geçiren Dumankaya İnşaat, Dumankaya Konsept'te peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor

Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya düştü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Gebze-Halkalı Banliyö Projesi, İstanbul için sadece bir banliyö demir yolu hattı değil bu hat İstanbul’un tüm raylı sistemlerini birleştiren ana omurgadır'' diye konuştu. 

İstanbul projelerle kuzeye kayıyor!

İstanbul'un en büyük 3 ulaşım projesi hayata geçiyor. Projelerle kent içi trafiği hafifletilecek. 3. Köprü - 3. Havaalanı - Halkalı Demiryolu Projesi, Şişli-Küçükçekmece Metro Hattı Projesi ve Belgrad Ormanları Dekovil Demiryolu projesiyle İstanbul adım adım kayacak.

3.Köprü-3.Havalimanı-Halkalı Demiryolu Projesi'nin ÇED süreci başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan 3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için ÇED süreci başlıyor. 4 milyar 421 milyon lira yatırımla inşa edilen proje 2 hat olarak planlandı.

3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için düğmeye basıldı!

3. Boğaz Köprüsü – 3. Havaalanı – Halkalı Demiryolu projesi toplam 63.280,49 kilometre uzunluğunda olacak. İşte yeni tren yolu projesinden detaylar...

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

Halkalı Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası!

Halkalı Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası başladı. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Halkalı Dumankaya Miks ödeme planı!

2 blok şeklinde yükselen proje konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı 'na yakın yerde inşa ediliyor. Halkalı Dumankaya Miks ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Halkalı Dumankaya Miks iletişim!

Toplam 657 adet dairenin satışa sunulduğu projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Halkalı Dumankaya Miks iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Halkalı Dumankaya Miks kampanyası 2015!

Dumankaya Miks Rezidans'ta 657 adet daire yer alıyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile 120 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte Halkalı Dumankaya Miks kampanyası 2015 detayları...

Başakşehir - Halkalı Havaray projesi onaylandı!

İstanbullular'ın uzun süredir beklediği Başakşehir-Sefaköy- Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla onaylandı. 11.6 kilometre uzunluktaki hat, Sefaköy metrobüs durağından başlayacak.

Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray projesi İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul, Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. Proje planlara işlenmeye başlandı.

Halkalı Dumankaya Miks ihalesi!

Son 37 adet dükkanın satışa sunulacağı Halkalı Dumankaya Miks ihalesi bugün gerçekleşecek. Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede inşa edilen projede dükkanların yanı sıra 657 adet konut bulunuyor.

Halkalı Evostar'da 2+1'lere özel kampanya!

Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen Halkalı Evostar projesi toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Halkalı Evostar'da 2+1'lere özel kampanyada 60 ay 0 faiz sağlanıyor.

halkalı dumankaya projesi Haberi

halkalı dumankaya projesi

Küçükçekmece Halkalı'da yükselen Dumankaya Konsept projesinde Dumankaya'nın 6 altın fırsatından 5'i geçerli oluyor.


Dumankaya Konsept Halkalı'da geçerli olan ödeme koşulları şöyle;


1- Yüzde 12 indirim!

     Peşin veya konut kredili tüm satışlarda.


2- Taksitle öde, yüzde 12 az öde!

     Konut kredisi kullanın daha az ödeyin.


3- 36 ay sıfır faiz!

     Dumankaya Finansman Sistemi ile vade farksız 36 ay eşit taksit.


4- Şimdi al 2013'te ödemeye başla!

     Konut kredisi ile hem yüzde 12 daha az ödeyin, hem de 2013'te ödemeye başlayın.


5- Peşinat teslimatta!

   Taksitlerinize hemen başlayın, peşinatı erteleyin.


812 konuttan meydana gelen Dumankaya Konsept Halkalı projesi 2014 yılında teslim edilecek. 1 ila 9 katlı 7 bloktan meydana gelen Dumankaya Konsept Halkalı'da 60 ila 62 metrekarelik 1+1'ler 177 bin lira ile 207 bin lira,...