05 / 05 / 2024

halkalı konsept projesi

halkalı konsept projesi

Dumankaya İnşaat'ın Halkalı'da hayata geçirdiği Konsept Halkalı projesinde fiyatlar 188 bin TL'den başlıyor...

Konsept Halkalı ulaşım!

Dumankaya İnşaat'ın Konsept Halkalı projesine E5'ten veya Tem'den ulaşım mümkün...

Dumankaya Halkalı Konsept'te 1.761 liradan başlayan taksitlerle!

Dumankaya İnşaat tarafından Halkalı'da konumlandırılan Konsept Halkalı projesinde yüzde 12 indirim imkanının yanı sıra peşinatı teslimde ödeme fırsatı sunuluyor... 120 ay vade sizleri bekliyor...

Konsept Halkalı’da kolay ödeme konsepti! 1.761 TL taksitle!

Dumankaya Konsept Halkalı projesi kolay ödeme konseptiyle dikkat çekiyor! Projede yüzde 12 indirim, şimdi al 2013’te öde kampanyaları dikkat çekiyor!

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya düştü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Gebze-Halkalı Banliyö Projesi, İstanbul için sadece bir banliyö demir yolu hattı değil bu hat İstanbul’un tüm raylı sistemlerini birleştiren ana omurgadır'' diye konuştu. 

Erka Konsept ile Erkan Panorama'da teslim için geri sayım başladı!

Erka Yapı imzası ile hayata geçirilen Erka Konsept projesi Mayıs ve Erka Panorama projesi de Haziran'da teslim edilecek...

İzmir Yücesoy Konsept satılık daire!

Yüksek kira potansiyeline sahip olan İzmir Yücesoy Konsept projesi Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi’nin hemen karşısında konumlandırılıyor.

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Cadde Alyans satışta! Daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.Cadde Alyans’da daireler 350 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

İstanbul projelerle kuzeye kayıyor!

İstanbul'un en büyük 3 ulaşım projesi hayata geçiyor. Projelerle kent içi trafiği hafifletilecek. 3. Köprü - 3. Havaalanı - Halkalı Demiryolu Projesi, Şişli-Küçükçekmece Metro Hattı Projesi ve Belgrad Ormanları Dekovil Demiryolu projesiyle İstanbul adım adım kayacak.

3.Köprü-3.Havalimanı-Halkalı Demiryolu Projesi'nin ÇED süreci başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan 3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için ÇED süreci başlıyor. 4 milyar 421 milyon lira yatırımla inşa edilen proje 2 hat olarak planlandı.

3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için düğmeye basıldı!

3. Boğaz Köprüsü – 3. Havaalanı – Halkalı Demiryolu projesi toplam 63.280,49 kilometre uzunluğunda olacak. İşte yeni tren yolu projesinden detaylar...

Çizmeci Konsept nerede?

190 dairelik Çizmeci Konsept projesi 3 etaptan meydana geliyor. Peki, Çizmeci Konsept nerede?

halkalı konsept projesi Haberi

halkalı konsept projesi

59 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Konsept Halkalı projesi Dumankaya İnşaat tarafından Halkalı'da hayata geçirildi. 7 blok olarak inşa edilen Konsept Halkalı Konutları'nda toplam 812 daire yer alıyor. 


Halkalı Konsept projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.