03 / 05 / 2024

Halkalı Meydanı ve Çevresi Geometrik Düzenleme Projesi

Halkalı Meydanı ve Çevresi Geometrik Düzenleme Projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece Halkalı Meydanı 'nda yaşanan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla hazırlanan Halkalı Meydanı ve Çevresi Geometrik Düzenleme Projesi 'nin imalatına başlandı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Küçükçekmece Halkalı 590 ve 5847 parsellerin plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 590 ve 5847 parsellere ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda…

Almanya Aachen Yunus Emre Camisi ve meydanı açıldı!

Almanya'nın Aachen kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydan ve cami vatandaşın hızmetine açıldı. Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydana, "Cami Meydanı" (Moscheeplatz) ismi verildi.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Halkalı Caddesi ve çevresi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Caddesi ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Afyonkarahisar'a meydan ve alt geçit projesi!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı devam eden kent meydanı ve 3'üncü alt geçidin yapımında sona yaklaşıldı. Projelerin yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. 

Emlak Konut Halkalı altyapı ve yol inşaatı ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesi 5 firmadan teklif geldi...

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Halkalı Meydanı ve Çevresi Geometrik Düzenleme Projesi Haberi

Halkalı Meydanı ve Çevresi Geometrik Düzenleme Projesi

Söz konusu proje ile Halkalı Caddesi, Koru Caddesi, Hasan Öztekin Sokak ve Mahmutbey Caddesi'nin tüm dönüş talepleri karşılanacak. Ayrıca Halkalı Mezarlığı çevresinde bulunan yolların da tek yön olarak düzenlenmesi sonucu kavşaklardaki kesişimler ortadan kaldırılarak trafik sıkışıklığı giderilecek. Böylelikle, bölgede araç ve yayalar açısından emniyetli ve akıcı trafik sirkülasyonu...