16 / 05 / 2024

Halkbank açıklaması

Halkbank açıklaması

Halkbank'ın, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, son günlerde medyada Banka ile ilgili birtakım haksız beyan ve yorumlar yapılması nedeniyle bazı hususların açıklanması gereği duyulduğu belirtildi...

Halkbank’tan Büyük Fırsat! Bankanın açıklaması ortalığı çalkaladı

Devlet bankası Halkbank'tan krediler konusunda büyük bir fırsat geldi. Halkbank'ın yaptığı faizsiz kredi açıklaması büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Halkbank kartı olanlar acilen buraya baksın! Flaş bir son dakika açıklaması geldi!

Halkbank, Paraf üzerinden son dakika açıklamasını yaptı. 28 Şubat 2023'e kadar siz de başvurun, anında yararlanın! Tam 600 TL ParafPara kazanacaksınız. İşte ayrıntılar...

Halkbank kartı olanlar hemen baksın! Çok önemli bir son dakika açıklaması geldi! Ay sonuna kadar vaktiniz var!

Halkbank, Paraf üzerinden son dakika açıklamasını yaptı. 28 Şubat 2023'e kadar siz de başvurun, anında yararlanın! Tam 600 TL ParafPara kazanacaksınız. İşte ayrıntılar...

Halkbank'tan son dakika açıklaması! 28 Şubat 2023'e kadar başvurabilirsiniz!

Halkbank son dakika açıklaması yaptı. Kampanya kapsamında 600 TL alacaksınız. İşte ayrıntılar...

Halkbank'tan Sapphire AVM açıklaması! Sapphire AVM'nin satışından zarar edilmedi!

Halkbank, Sapphire AVM'nin zararına satıldığı iddialarının gündeme gelmesinin ardından son dakika açıklamasında bulundu. İşte Halkbank'tan o iddialara verilen yanıt...

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması yaptı.

Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkamada Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması yapıldı.

Halkbank açıklaması Haberi

Halkbank açıklaması

Halkbank açıklamasında, "Öncelikle bilinmelidir ki Bankamız tüm iş ve işlemlerinde ulusal ve uluslararası düzenlemelere ilk günden itibaren tam bir şekilde uymakta, paydaşlarının, iş ortaklarının ve mevduat sahiplerinin haklarının korunması için tüm tedbirleri almaktadır" ifadeleri kullanıldı.


Bankacılık hizmetini sunarken mevcut düzenlemeler ve diğer tüm bankalarca bilinen ve izlenen dış ticaret uygulamaları dışında hiçbir mekanizmanın, yöntem veya sistemin kullanılmadığı vurgulanan açıklamada, yapılan tüm dış ticaret işlemlerinin ve para transferlerinin açık, şeffaf ve sistem üzerinde ilgili otoritelerce izlenebilir durumda olduğu dile getirildi.


"Hukuka aykırılık tespit edilmedi"


Bankanın tüm iş ve işlemlerinin birçok denetim otoritesince düzenli olarak denetlendiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Yapılan bu denetimlerde herhangi bir ülke veya firmaya yönelik olarak verilen dış ticarete ilişkin bankacılık hizmetlerimiz nedeniyle bugüne kadar herhangi bir hukuka aykırılık tespit edilmemiştir....