02 / 05 / 2024

halkbank toki işbirliği

halkbank toki işbirliği

Halkbank, TOKİ'ye borçlarını tek seferde ödeyerek yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut alıcıları için TOKİ İndirim Kampanyası'm başlatıyor. Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal konuyla ilgili konuştu...

Emekli promosyon kampanyası için resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Ziraat ve Halkbank emeklilere işte tam bu kadar verecek

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan emekli promosyon kampanyaları için resmen Mart 2024 müjdesi geldi. En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat ve Halkbank emeklilere işte tam bu kadar verecek...

Bankalarda son dakika! Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha peş peşe açıkladı! 

Kredi çekmek isteyen pek çok vatandaş bankalardaki konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte  Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

TOKİ “İlk İş Yerim” projelerinde 2. etap kura çekilişleri yarın 5 il ve ilçede 417 iş yeri, için “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart 2023 tarihleri arasında, 22 şehirde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

0.69 konut kredisi Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank hesaplama işlemi nasıl yapılır?

Orta gelirliye yönelik hayata geçirilen konut kampanyası için detay peş peşe açıklandı. Kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 0.69 faizle konut kredi desteği sağlayacak.

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? TOKİ iş yeri başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ işyeri başvurularına dair merak edilen ayrıntılar araştırılıyor. Peki TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti kaç TL? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alıyor. Başvurular Ziraat Bankası, Halkbank şubelerinden yapılabilmektedir. İşte detaylar!

TOKİ iş yeri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor! İşte şehir şehir tam liste

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin ilk kısmında inşa edilecek 10 bin iş yerinin, bölge ve şehirler bazındaki sayıları ile metrekare başına fiyatları belli oldu. İşte detaylar…

halkbank toki işbirliği Haberi

halkbank toki işbirliği

Halkbank, TOKİ'ye borçlarını tek seferde ödeyerek yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut alıcıları için TOKİ İndirim Kampanyası'm başlatıyor. 19 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında aylık yüzde 0,80'den başlayan faiz oranları ile artan veya azalan taksitlerle ödeme seçeneklerinden yararlanma imkânı sunuluyor. Satışına aracılık edilen konutlara özel olarak sadece Halkbank tarafından sunulan uygun koşullu krediyi kullananlardan tahsis ücreti ve ekspertiz ücreti de alınmıyor. İndirim kampanyasından faydalanarak TOKİ'ye borçlarını kapatmak isteyen müşterileri için avantajlı koşullar sunduklarını belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, "Yüzde 20 indirim kampanyasının TOKİ'den taksitle ev alan müşterilerimiz için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Düzenlediğimiz kampanyayla da konut alımına aracılık ettiğimiz müşterüerimize bu fırsatı değerlendirebilmeleri için son derece uygun faiz oranlarıyla kredi...