04 / 05 / 2024

Halklaı TOKİ

Halklaı TOKİ

Büyük kapsamlı TOKİ projelerinin yanı sıra gayrimenkul şirketlerinin de dev projeler gerçekleştirdiği Halkalı, yatırımcılarına gelecek vaat ediyor

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

RE/MAX Türkiye’nin halkla ilişkiler ajansı Contactplus oldu!

Profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan RE/MAX Türkiye’nin halkla ilişkiler ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Bursa Yunuseli BGC Konutları'nda temsili teslim!

Bursa Gökdere'de halkla buluşan Başbakan Binali Yıldırım, TOKİ tarafından gazeteciler için inşa edilen Yunuseli Gazeteciler Cemiyeti Toplu Konutları'nın anahtarlarını 5 kişiye teslim etti.

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

Halklaı TOKİ Haberi

Halklaı TOKİ

Metrekare fiyatlarının TOKİ projelerinde 1.650 TL, özel projelerde ise 3 bin 500 TL'ye kadar çıktığı bölgedeki yatırımcılar değerlerin daha da artması için Temapark Disneyland projesini bekliyor

Markalı konut şirketlerinin en kapsamlı projelerini gerçekleştirdiği Halkalı bölgesi İstanbul'un en hızlı gelişen semtleri arasında şimdiden yerini aldı. Hem havaalanına yakınlığı hem de geniş arazilerin bulunabilmesi nedeniyle gayrimenkul geliştirme şirketlerinin bin-bin 500 konutluk dev projeler gerçekleştirdiği Halkalı, önümüzdeki dönemde de gelecek vaat ediyor. Bölge, TOKİ projeleri ve diğer markalı projeler arasında fiyat farkı bulunması açısından metrekare fiyatları değişkenlik gösteriyor.


TOKİ projelerinde ortalama bin 650 TL'den daire satın alınabilirken diğer markalı projelerde projenin özelliğine ve konumuna göre bu fiyat 3 bin 500 TL'lere kadar çıkıyor. 

Turyap Halkalı 4. Etap Temsilcisi Serkan Özpınar, TOKİ projelerindeki metrekare fiyatlarının bir...