29 / 04 / 2024

Haluk Bilgili

Haluk Bilgili

Malatya’ nın kalbinde konumlanan ve 202 odası ile Mayıs 2014’de açılması planlanan tam hizmet oteli DoubleTree by Hilton Malatya’ nın Genel Müdürlüğü’ne Haluk Bilgili atandı.

Haluk Şahin Yazgı kimdir?

Niğde Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı kimdir? Haluk Şahin Yazgı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Şahin Yazgı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Şahin Yazgı...

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı!

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı. Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya geldi, yapılan projelerle ilgili inşaatları gezdi, fikir alışverişinde bulundu.

Haluk Emre Akgün kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Emre Akgün kimdir? Haluk Emre Akgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Emre Akgün, ne zamandan beri Bursa İMO Yönetim Kurulu'nda?

Haluk Dinçer: 2015 büyüme açısından zor bir yıl olacak!

The Boston Consulting Group’un CEO Konferansı’nda konuşan TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, 2015’in büyüme açısından zor bir yıl olacağını belirtirken, özellikle eğitim konusunda uzun dönemde Türkiye için alarmların çaldığını söyledi

Ferit Fehmi Meriçten, Haluk Sur ve Gökçe Meriçten'den ortak şirket!

Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Fehmi Meriçten, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ve GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur ortaklığındaki Surmer İnşaat bugün kuruldu...

Haluk Sur: Konut satışlarındaki artış sürpriz değil!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, "Bu yıl satışlar 1 milyon seviyesini geçecek. Bizim için sürpriz değil ama yılın başında öyle bir olumsuz hava estirildi ki her şeyin kötü gittiği sanılıyordu. " dedi...

Haluk Sur: İnşaat 200'den fazla sanayi sektörünü harekete geçiriyor!

Haluk Sur, Türkiye ekonomisinin inşaata dayalı olduğu ve sanayi üretimine ağırlık verilmesi gerektiği tartışmasını 'yersiz' bularak inşaat ve sanayi sektörünün birlikte hareket eden ve birbirini besleyen sektörler olduğunu vurguladı.

Haluk Sur: İnşaat biterse sanayi durur!

GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur, Türkiye ekonomisinin inşaata dayalı olduğu ve sanayi üretimine ağırlık verilmesi gerektiği tartışmasını 'yersiz' bularak inşaat ve sanayi sektörünün birlikte hareket eden ve birbirini besleyen sektörler olduğunu vurgula

Serdar Bilgili: Parkorman'a ilk kazma Ocak'ta vurulacak!

Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, “Ocakta Park Orman, şubatta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olmayacak. Yapılacaklara karşı çıkan insanlar, günün birinde ‘biz hata yaptık’ diyecekler” dedi.

Serdar Bilgili, Park Orman ve Galataport için tarih verdi!

Yıllardır tartışılan ve mahkeme kararlarıyla yapımına başlanamayan Park Orman ve Galataport projeleri 2015’te start alıyor. Bu projelerde Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Serdar Bilgili tarih verdi...

İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir, Mahalli Çevre Kurulu'nu topladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü, İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir'e bağlandıktan sonra ilk Mahalli Çevre Kurulu toplantısını bugün yaptı. Nadir, il müdürlüğü yöneticilerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ahmet Haluk Dursun: Ani Ören Yeri'ni önemsiyoruz!

Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Ani Ören Yeri'ni çok önemsediklerini belirterek, "Türkiye bu tür kültür varlıklarının bilincinde ve bu bilinci restorasyonlarla, korumalarla, konservasyonlarla gelecek kuşaklara taşıma niyetinde" dedi.

Haluk Sur: Kentsel dönüşümde Bakanlık direksiyona geçsin!

Haluk Sur "Kentsel dönüşümde son zamanlarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kendini biraz daha geriye çektiğine ve belediyeleri ön plana çıkarma noktasında tavır sergilediğine şahit oluyoruz. Bunun tekrar gözden geçirilmesinde yarar addediyorum" dedi.

Haluk Bilgili Haberi

Haluk Bilgili

Haluk Bilgili, DoubleTree by Hilton Malatya’nın açılışını gerçekleştirecekve yeni ekibin liderliğini üstlenecek. Bilgili aynı zamanda otelin vizyon ve stratejilerinin geliştirilmesinin yanı sıra kusursuz servis ve operasyonel mükemmeliyetçiliğin takipçiliğinden sorumlu olacak.

20 yılı aşkın otelcilik deneyimine sahip Haluk Bilgili, Hilton Worldwide’a 1994 yılında İstanbul Hilton Parksa ile katıldı. Hilton Worldwide kariyeri süresince, çeşitli ülkelerde farklı otellerin açılış süreçlerine katkıda bulunan Bilgili,Türkiye pazarını yakından tanıyor. Oldukça geniş bir sektor tecrübesine sahip olan Bilgili, son olarak Mersin HiltonSA’da Operasyon Direktörü olarak görev alıyordu.

Hilton Worldwide Doğu Avrupa’dan Sorumlu Operasyon Başkan Yardımcısı Essam Abouda, “Bilgili’nin sektördeki tecrübesi, sıra dışı bir otel olma iddiasındaki DoubleTree by Hilton Malatya’nın takım liderliği için çok önemli. Hizmet kalitesine olan inancı Bilgili’yi takım için vazgeçilmez kılıyor” dedi.

DoubleTree by Hilton Malatya,...