29 / 04 / 2024

Haluk Nadir Mahalli Çevre Kurulu toplantısı yapıldı mı

Haluk Nadir Mahalli Çevre Kurulu toplantısı yapıldı mı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü, İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir'e bağlandıktan sonra ilk Mahalli Çevre Kurulu toplantısını bugün yaptı. Nadir, il müdürlüğü yöneticilerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Haluk Dursun: Türkiye, Almanya ve çevresindeki ülkelere tanıtılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Rusya'dan gelen turist sayısında yüzde 30'luk bir azalma gözlendiğini söyledi. Türkiye'de turizm sektöründeki gelişmelerin değerlendirildiği toplantıların ikincisi İzmir Hilton otelinde gerçekle

2002 yılında Ayşegül Nadir'in Kandilli'deki malikanesi satılacakmış!

2002 yılında Ayşegül Nadir'in sahip olduğu Kandilli'deki tarihi malikane Eskidji Müzayede Evi açık artırmaya çıkaracakmış. Kandilli'deki malikanenin toplam alanı 2 bin 697 metrekarelik iki parselden oluşuyormuş.

Ahmet Haluk Dursun: İznik'in potansiyeli turizmle kısıtlanmamalı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun, "Başkanlarımız ile Ankara'da ilk görüşmeyi yapmıştık. Bursa İznik'e neler yapabileceğimizi ve yapılan çalışmaları görmek amacıyla geldik, iznik'teki potansiyeli turizmle kısıtlamamak gerek" dedi.

Haluk Dursun Kayseri projeleri hakkında bilgi aldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden ve Kayseri Mahallesi'ni gezen Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Başkan Çelik ile birlikte Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Haluk Sur kimdir?

1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği'ni bitiren, 1981 yılında NATO bursuyla University of Washington'da Çevre Mühendisliği alanında çalışmalar yürüten Haluk Sur'un özgeçmişi şöyle...

Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor'un evini su bastı!

Kendileri şehir dışındayken evlerini su basan Haluk Bilginer-Zerrin Tekindor çiftinin imdadına Zerrin Hanım'ın eski eşi Çetin Tekindor yetişti..

Haluk Beceren: Bursa'da turistlerin kalış süreci daha fazla olmalı!

Turizm Kokteyli Güney Marmara Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği Derneği ile Bursa Skal Kulübü'nün düzenlediği Turizm Haftası' kokteylinde konuşan Başkan Haluk Beceren, turistlerin Bursa'da kalış süresinin kısa olduğunu belirtti.

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Muharrem Nadir Güllü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Antalya dünyada nadir görülecek bir kent olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve kurmayları ATSO Meslek Komitesi üyeleriyle çalışma toplantısı yaptı. Türel: Balbey Projesi ve Doğu Garajı Projesi ile Antalya'nın dünyada nadir görülecek bir kent merkezi olacak." dedi.

İstanbul afet risk azaltma çalışmaları Japonya’da tanıtıldı!

İstanbul, Japonya’nın Sendai şehrinde düzenlenen Birleşmiş Milletler Afet Risk Azaltma 3. Dünya Konferansı’nda İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir’in katılımıyla “Riskleri Yönetmek” konulu panelde temsil edildi.

Nadir Yap Sat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nadir Yap Sat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nadir Yaşar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Mahalli idareler uzlaşma yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Mahalli idareler uzlaşma yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 7 Mart 2015 tarihinde 29288 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Mahalli idareler uzlaşma yönetmelik kapsamında yapılan değişiklikler...

Xanadu Otel Genel Müdürü Haluk Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı!

Antalya’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden turizmci Haluk Tüfekçi toprağa verildi. Xanadu Otel Genel Müdürü ve OTİ Hotel’s Operasyon Direktörü Haluk Tüfekçi(60), son yolculuğuna uğurlandı..

Haluk Nadir Mahalli Çevre Kurulu toplantısı yapıldı mı Haberi

Haluk Nadir Mahalli Çevre Kurulu toplantısı yapıldı mı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü Mahalli Çevre Kurulu toplantısı bugün yapıldı. 


Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'nün son yapılan mülki idare amirleri atama kararnamesiyle İstanbul'a atanan Vali Yardımcısı Haluk Nadir'e bağlanmasının ardından ilk Mahalli Çevre Kurulu toplantısı Beşiktaş Balmumcu'daki İl Müdürlüğü'nde yapıldı.


İstanbul Vali Yardımcısı Nadir, toplantıdan sonra müdürlük idarecileriyle de tanışma ve bilgilenme toplantısı yaptı.


Emre Kulcanay /...