16 / 05 / 2024

Nadir Hacıosmanoğlu: Kısa sürede tercih edilen konuma geldik!

Nadir Hacıosmanoğlu: Kısa sürede tercih edilen konuma geldik!

HANPARK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İşletme Sahibi Nadir Hacıosmanoğlu, sektörde öncü bir yapıya sahip olduklarını söyledi. Hacıosmanoğlu, kurum olarak 2010 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade etti.



Yönetici ve profesyonel danışmanlarıyla, sahip olduğu çoklu hizmet anlayışıyla; sektöründe öncü bir yapıya sahip olduklarını söyleyen HANPARK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İşletme Sahibi Nadir Hacıosmanoğlu, kurum olarak 2010 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade etti.


Kaliteli, doğru, dürüst ve güvenilir bir hizmeti her zaman ön planda tuttuklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, “Bu sayede kısa sürede tercih edilen bir konuma geldik. Bünyemizde kurumsal firmaların gayrimenkullerinin satışı, arsa sahiplerinin arsalarının projelendirilmesi ve pazarlama çalışmaları, projelerin satış, mülk yönetimi ve bu projelerdeki yatırımcıların ikinci el gayrimenkullerinin satışı veya kiralanması gibi konularda danışmanlık hizmeti veriyoruz” şeklinde konuştu.


DÜRÜSTLÜKTEN TAVİZ VERMEDEN

Yapılan ziyarette, ´agazete´ Reklam Müdürü Nebahat Taş´a kurumun hedeflerinden bahseden Hacıosmanoğlu, şeffaf bir yapıda olduklarını ifade etti. Büyüyen bir şirket olduklarını belirten Nadir Hacıosmanoğlu, her zaman gelişmeye açık olduklarını da belirtti.


Reklam Müdürümüz Nebahat Taş´a çarpıcı açıklamalar yapan Hacıosmanoğlu, “Geçmiş tecrübelerimizi geleceğe aktararak problemlerin ortaya çıkmasını engelleyip, bu sorunlara köklü çözümler getiriyoruz. Gizlilik ve güvenirlik ilkeleriyle, dürüstlükten taviz vermeden, etik planları her zaman ön planda tutuyoruz. Etkin diyaloglar kurarak müşterilerimiz ile uyum içinde, modern çalışma sistemimiz ve ilkelerimiz ile gayrimenkul alanında bir Türk markası yaratmak ve dünyaya açılmak için çalışıyoruz. En büyük hedefimiz ise Türkiye´nin önde gelen ve örnek gösterilen lider danışmanlık firması olmak” diye konuştu.


BİR BÜTÜN OLUŞTURUYORUZ 

Kurumun genel hizmetlerinden ve çalışma tarzından bahsederek, kurumlara ve kişilere özel ´Tailor Made´ çalışmaları yaptıklarını söyleyen HANPARK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İşletme Sahibi Nadir Hacıosmanoğlu, “Konuyu temel parçalara ayırıp, bu parçaları belli ilişkilere, belli kurallara göre birleştirip bir bütün oluşturuyoruz. Bilinçli kullanım için brifing hazırlıyoruz. Çalışmalarımızın arasında, marka isimlendirme, marka geliştirme, marka yönetimi ve marka denetimi de yer alıyor. Ayrıca inşaat projelerine ortaklık çalışmalarımız da var. Gelen teklifleri değerlendirerek bu tür çalışmalara da yer vermeyi düşünüyoruz” ifadesini kullandı.  


A Gazete


Geri Dön