29 / 04 / 2024

Rifat Hisarcıklıoğlu: Nefes kredisini en kısa sürede başlatmak istiyoruz!

Rifat Hisarcıklıoğlu: Nefes kredisini en kısa sürede başlatmak istiyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı istediklerini dile getirdi.



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı istediklerini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Hisarcıklıoğlu, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, TOBB ve 365 oda borsanın tüm kaynaklarını üyelerine bir an önce kullandırmak için bankalarla birlikte çalıştıklarını belirtti.

Rifat Hisarcıklıoğlu açıklamasında "Nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı arzu ediyoruz. TOBB, oda/borsalar geçmişte ihtiyaç duyulduğunda (6 kez) kaynaklarını üyelerine sunmuştur bugün de sunacaktır." ifadelerine yer verdi.

 

Evi olanlar ve kredi çekenler dikkat! Tavsiye kararı alındı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön