23 / 07 / 2024

Nadir Hacıosmanoğlu kimdir

Nadir Hacıosmanoğlu kimdir

HANPARK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İşletme Sahibi Nadir Hacıosmanoğlu, sektörde öncü bir yapıya sahip olduklarını söyledi. Hacıosmanoğlu, kurum olarak 2010 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade etti.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanı Ömer Sadıkoğlu vefat etti. Peki, Ömer Sadıkoğlu kimdir? İşte AYİD Onursal Başkanı Hacı Ömer Sadıkoğlu..

Nadir Hacıosmanoğlu: Kısa sürede tercih edilen konuma geldik!

HANPARK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İşletme Sahibi Nadir Hacıosmanoğlu, sektörde öncü bir yapıya sahip olduklarını söyledi. Hacıosmanoğlu, kurum olarak 2010 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade etti.

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kocaeli Valiliğine atandı. Peki Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? İşte Kocaeli'nin Yeni Valisi..

Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Seyfullah Hacımüftüoğlu, 16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan Atama Kararı'na göre, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine atandı. Peki, Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Selim Cebiroğlu kimdir?

Selim Cebiroğlu, Merkez Valiliğinden 15/9/2014 tarihli karar ile Yalova Valiliğine atandı. Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu kimdir? İşte Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu 'nun biyografisi...

Mehlika Mıhoğlu kimdir?

Trio Mimarlık kurucularından olan Mehlika Mıhoğlu kimdir? Mehlika Mıhoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehlika Mıhoğlu, Trio Mimarklık'ı ne zaman kurdu? İşte Mehlika Mıhoğlu..

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşcıoğlu kimdir? İrfan Aşcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Aşcıoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Hüseyin Kesimoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardıcısı Hüseyin Kesimoğlu kimdir? Hüseyin Kesimoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardıcısı Hüseyin Kesimoğlu'nun biyografisi..

Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir?

Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir? Mustafa Nedim Bozfakıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu'nun biyografisi..

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Peki, Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Nadir Hacıosmanoğlu kimdir Haberi

Nadir Hacıosmanoğlu kimdir

Yönetici ve profesyonel danışmanlarıyla, sahip olduğu çoklu hizmet anlayışıyla; sektöründe öncü bir yapıya sahip olduklarını söyleyen HANPARK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İşletme Sahibi Nadir Hacıosmanoğlu, kurum olarak 2010 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade etti.


Kaliteli, doğru, dürüst ve güvenilir bir hizmeti her zaman ön planda tuttuklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, “Bu sayede kısa sürede tercih edilen bir konuma geldik. Bünyemizde kurumsal firmaların gayrimenkullerinin satışı, arsa sahiplerinin arsalarının projelendirilmesi ve pazarlama çalışmaları, projelerin satış, mülk yönetimi ve bu projelerdeki yatırımcıların ikinci el gayrimenkullerinin satışı veya kiralanması gibi konularda danışmanlık hizmeti veriyoruz” şeklinde konuştu.


DÜRÜSTLÜKTEN TAVİZ VERMEDEN

Yapılan ziyarette, ´agazete´ Reklam Müdürü Nebahat Taş´a kurumun hedeflerinden bahseden Hacıosmanoğlu, şeffaf bir yapıda olduklarını ifade etti. Büyüyen bir şirket olduklarını belirten Nadir Hacıosmanoğlu, her zaman gelişmeye açık...