29 / 04 / 2024

Haluk Nadir

Haluk Nadir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü, İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir'e bağlandıktan sonra ilk Mahalli Çevre Kurulu toplantısını bugün yaptı. Nadir, il müdürlüğü yöneticilerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Nadir Avcan 14. Şubesi'nin temelini attı!

Nadir Avcan Şirketler Gurubu, Konya Afyon Yolu üzerinde 14. akaryakıt istasyonun temelini attı. Firma kaliteyi ve en iyi hizmet anlayışını ön planda tutuyor.

Haluk Özdoğan kariyerindeki başarıları evinin dekorasyonuna yansıttı!

Ant Yapı EQ İnsan ve Yaşam Dergisi Haluk ve Çağla Özdoğan çiftinin, kızları Defne ve Eda ile birlikte yaşadığı Antorman evine konuk oldu. İşte o yazı...

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Haluk Dursun: Topkapı Sarayı için sahil yolu kapatılmalı!

Topkapı Sarayı Müzesi’nde ortaya çıkan hasar görüntüleri tartışmaları da beraberinde getirdi. Fatih Köşkü’nün alt yapısında oluşan çatlaklar ve sarayın bahçe kısmında meydana gelen derin çukur, tarihi yapının geleceği için endişe yaratırken, Prof. Dr. Haluk Dursun, neler yapılması gerektiğini anlatt

Haluk Özener: İstanbul'da bazı riskli bölgeler boşaltılmalı!

Prof. Dr. Haluk Özener, olası büyük Marmara depreminin zamanlaması konusunda yapılan spekülasyonları eleştirdi. Özener, “Marmara’dan fay hattı geçiyor ve bu fay tek parça da kırılsa, iki parça da kırılsa 7 ve üzerinde deprem üretecek” dedi.

Haluk Pekşen'den Suriyeliler'e konut tepkisi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'de bulunan Suriyeli mültecilere konut müjdesinde bulunması muhalefetin tepkisine neden oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen bu fikre karşı çıktı.

Haluk Sur, Moody’s'in konut sektörü değerlendirmesini yorumladı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s dün yaptığı Türkiye konut sektörü açıklamasını GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur değerlendirdi. İşte Haluk Sur'un değerlendirmesi..

Haluk Şahin Yazgı sanayi mahallesi yatırımlarını inceledi!

Belediye kanalıyla yapılan hizmetleri incelemek üzere Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Sanayi Mahallesine giden Başkan Haluk Şahin Yazgı, Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ile mahallede bir dizi incelemelerde bulundu.

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Haluk Büyükbaş kimdir?

Pavel Smirnov ve Haluk Yavuz, Akasya AVM'ye tırmandı!

3’üncü köprü inşaatına gizlice girerek, 350 metre yükseklikte selfie çeken macera tutkunu Pavel Smirnov bu kez de arkadaşı Haluk Yavuz’la birlikte bir AVM’nin 156 metrelik çatısına tırmandı.

Nadir Hacıosmanoğlu: Kısa sürede tercih edilen konuma geldik!

HANPARK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İşletme Sahibi Nadir Hacıosmanoğlu, sektörde öncü bir yapıya sahip olduklarını söyledi. Hacıosmanoğlu, kurum olarak 2010 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade etti.

Haluk Çelik: İnşaat sektörünün en büyük sorunu arsa!

İnşaat Mühendisi Haluk Çelik, inşaat sektörünün çektiği en büyük sorunun arsa olduğunu söyledi. Balıkesir'de artık yeni inşaat yapacak arsaların bulunmadığını, var olanların ise yüksek maliyetlerde olduğunu ve bunun emlak fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Haluk Nadir Haberi

Haluk Nadir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü Mahalli Çevre Kurulu toplantısı bugün yapıldı. 


Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'nün son yapılan mülki idare amirleri atama kararnamesiyle İstanbul'a atanan Vali Yardımcısı Haluk Nadir'e bağlanmasının ardından ilk Mahalli Çevre Kurulu toplantısı Beşiktaş Balmumcu'daki İl Müdürlüğü'nde yapıldı.


İstanbul Vali Yardımcısı Nadir, toplantıdan sonra müdürlük idarecileriyle de tanışma ve bilgilenme toplantısı yaptı.


Emre Kulcanay /...