05 / 05 / 2024

Haluk Özbek

Haluk Özbek

Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek ''Nisan ayında ABD'de ir bir mobilya fuarına katıldık ABD'de 30 noktada, kendi markamızla ürün satışı anlaşması yaptık.''dedi.

Saloni Mobilya ABD'de 30 noktada ürün satışı yapacak!

Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek ''Nisan ayında ABD'de ir bir mobilya fuarına katıldık ABD'de 30 noktada, kendi markamızla ürün satışı anlaşması yaptık.''dedi.

Pavel Smirnov ve Haluk Yavuz, Akasya AVM'ye tırmandı!

3’üncü köprü inşaatına gizlice girerek, 350 metre yükseklikte selfie çeken macera tutkunu Pavel Smirnov bu kez de arkadaşı Haluk Yavuz’la birlikte bir AVM’nin 156 metrelik çatısına tırmandı.

Haluk Çelik: İnşaat sektörünün en büyük sorunu arsa!

İnşaat Mühendisi Haluk Çelik, inşaat sektörünün çektiği en büyük sorunun arsa olduğunu söyledi. Balıkesir'de artık yeni inşaat yapacak arsaların bulunmadığını, var olanların ise yüksek maliyetlerde olduğunu ve bunun emlak fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Haluk Sur Cushman'dan ayrıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Haluk Sur uluslararası emlak zinciri Cushman & Wakefield'in yönetiminden ayrıldı.

Haluk Şahin Yazgı'dan 100 milyonluk müjde!

Aksaray’a içme suyu müjdesi veren, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bizim 1,5 yıldır uğraşmış olduğumuz ve elhamdülillah orta vadede hesap ettiğimiz bir iş 2 gün önce Kalkınma Bakanlığı’mızın imzası ile tamamlanmış oldu" dedi

Dursun Özbek: Gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışımızdır!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren kulüplerin çıkışlarının gayrimenkul işi olduğunu belirterek, "Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışlarımızdır" ifadesini kullandı.

Haluk Pekşen: TBMM'ye Metro Kanun teklifi vereceğim!

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen insanların durumuna tepki gösterdi. Pekşen, 1 Kasım'dan sonra TBMM'ne Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi.

Haluk Pekşen, Trabzon'a metro gelmesi için harekete geçti!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon’un sahipsiz olmadığını 1 Kasım’dan sonra TBMM’ne Trabzon için Hafif raylı sistem ve Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi.

Haluk Pekşen'den imar affı müjdesi!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 1 Kasım seçimleri sonrasında CHP'nin iktidar veya iktidar ortağı olacağı Türkiye'de son 5 yıl içinde mesken olarak kullanılan ruhsatsız binalara ruhsat vereceklerini söyledi.

Haluk Şahin Yazgı Aksaray'daki yatırımları anlattı!

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fatih Mahallesi’nde Site Evleri sakinlerini ziyaret etti.

Dursun Özbek: Riva arazisiyle ilgili çalışmalarımız var!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün Riva'da bulunan 1 milyon 200 bin metrekare arazisinin giderek daha değerlendiğine dikkati çekerek, burayla ilgili yeni çalışmaları bulunduğunu paylaştı.

Haluk Pekşen: Doğu Karadeniz projesi ile yaylalar imara açılacak!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon'u kapsayan DOKAP Projesi'nin Karadeniz'i "talan ve yağmalama" projesi olduğunu iddia etti.

Haluk Ekinci kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Ekinci kimdir? Haluk Ekinci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Ekinci, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Haluk Ekinci..

Haluk Özbek Haberi

Haluk Özbek

İnegöl'ün güçlü mobilya markalarından Saloni Mobilya, Nisan ayında ABD'de katıldığı fuardayaptığı anlaşma sonucu 30 noktada kendi markasıyla satışa başlıyor.



Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek ''Nisan ayında ABD'de bir bir mobilya fuarına katıldık  ABD'de 30 noktada, kendi markamızla ürün satışı anlaşması yaptık. İlk ürünlerimizi sevk ediyoruz. Yıllık mobilya ithalatı yaklaşık 50 milyar dolar olan bu pazarda çok ümitliyiz.'' diye...