05 / 05 / 2024

Haluk Sur açıklama

Haluk Sur açıklama

Haluk Sur, inşaat sektörünü değersizleştirmenin, 200’den fazla sanayi sektörünü görmezden gelmek anlamına geleceğini vurguladı.

Haluk Sur: Konut satışlarındaki artış sürpriz değil!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, "Bu yıl satışlar 1 milyon seviyesini geçecek. Bizim için sürpriz değil ama yılın başında öyle bir olumsuz hava estirildi ki her şeyin kötü gittiği sanılıyordu. " dedi...

Haluk Sur: İnşaat biterse sanayi durur!

GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur, Türkiye ekonomisinin inşaata dayalı olduğu ve sanayi üretimine ağırlık verilmesi gerektiği tartışmasını 'yersiz' bularak inşaat ve sanayi sektörünün birlikte hareket eden ve birbirini besleyen sektörler olduğunu vurgula

''Dolarda 30 TL mümkün değil, 60 TL imkansız'' diyen Haluk Özdil'den flaş açıklama! Duyanın ağzı açık kaldı

Dolar/TL'nin ne kadar olacağına yönelik bazı uzman isimler tarafından verilen rakamlar ile ilgili açıklama yapan Haluk Özdil, ''dolar 30 TL mümkün değil, 60 TL ise imkansız'' diyerek yatırımcıları uyardı...

Haluk Sur, Moody’s'in konut sektörü değerlendirmesini yorumladı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s dün yaptığı Türkiye konut sektörü açıklamasını GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur değerlendirdi. İşte Haluk Sur'un değerlendirmesi..

Vakıf GYO Trabzon'daki gayrimenkulüyle ilgili açıklama yaptı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Kalkınma Mahallesi, 619 Ada, 9 Parseldeki gayrimenkul ile ilgili Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Ankara projesinde bir daire sahibinin açtığı davayla ilgili son durum hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte konuyla ilgili yapılan açıklama...

Fatih Belediyesi ruhsatlandırılamayan oteller hakkında açıklama yaptı!

Fatih'te, konut alanında kalıp plandaki fonksiyonu gereği ruhsatlandırılamayan 35 pansiyon bulunduğu bildirildi. Fatih Belediyesi'nden açıklama geldi. Tüm otellerin imara uygun hale getirmeleri konusunda defalarca uyarıldığı belirtildi.

Akenerji Elektrik Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara projesine ait mahkeme süreciyle ilgili Kamuyu aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. İşte şirketten yapılan açıklama...

Özen Kuzu rant vergisi hakkında açıklama yaptı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 14 Ocak 2015 günü yapılan rant vergisi açıklaması, inşaat sektöründe büyük yankı uyandırdı. İşte, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, konuyla ilgili yaptığı açıklama..

Burçelik yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı.

Keten İnşaat'tan açıklama!

Keten İnşaat Yeni Akit Gazetesi'nde 3 Ocak 2015 tarihinde yayınlanan"Sarıgöl'ün kankaları zabıta dövdü" başlıklı haberine istinaden yazılı açıklama yaptı..

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara projesine Mithat Burak Başkale tarafından açılan davayla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptı.

İhlas Holding'ten iflas iddialarına açıklama!

İnşaat ve gayrimenkul sektörü de olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren İhlas Grubu için, sosyal medyada battı iddiaları yapıldı. Bunun üzerine İhlas Holding tarafından iddialara karşılık geldi. İşte o açıklama...

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

Haluk Sur açıklama Haberi

Haluk Sur açıklama

GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur, Türkiye ekonomisinin inşaata dayalı olduğu ve sanayi üretimine ağırlık verilmesi gerektiği tartışmasını ‘yersiz’bularak inşaat ve sanayi sektörünün birlikte hareket eden ve birbirini besleyen sektörler olduğunu vurguladı. Sur, “ İnşaat malzemeleri sanayindeki ihracat rakamı 10 yıl öncesinde yaklaşık 3-4 milyar dolar seviyesinde iken bugün20 – 25 milyar dolar mertebesine ulaşmış ve Türkiye ihracatının önemli lokomotiflerinden birisi olmuştur.” dedi. 


Türkiye’nin, ekonomide son 10 yıldır ortalama yüzde 5.5 büyüme ile GSMH’nın 3 kat artmasını inşaat sektörüne borçlu olduğunu belirten Haluk Sur, inşaat sektörünü değersizleştirmenin, 200’den fazla sanayi sektörünü görmezden gelmek anlamına geleceğini vurguladı. Haluk Sur, “İnşaat sektörü yalnız başına bina ya da altyapı tesislerini yapmakla kalmıyor. Birbirinden farklı 200’den fazla sanayi sektörünü, ana, yan ve alt sektörü...