22 / 05 / 2024

Hamide Fansa

Hamide Fansa

Hala Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamide Fansa tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Çelik, Halit Fansa ve O. Mohamed Ali Rıshı ortaklığında kuruldu.

Acl Destek İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acl Destek İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Hamide Geniş ve Okyay Paylar ortaklığında kuruldu.

Kalu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kalu Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Gözde Hamide Ulu Kaşıkçılar ve Ömer Kaşıkçılar ortaklığında kuruldu.

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hamide Yıldız Karaman tarafından kuruldu.

Atikler İç Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atikler İç Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamide    Atik tarafından kuruldu.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Becerikli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Becerikli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamide Becerikli tarafından kuruldu.

Vira Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamide ve Mohamad Badenjkı ortaklığında kuruldu. 

Fansa Tour Turizm Ve Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fansa Tour Turizm Ve Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te açıldı. 

Sgn Teknik Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgn Teknik Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamide Sena Taşan ve Cemil Taşan ortaklığında kuruldu.

Mimarlar Odası imara açılan koylara dava hazırlığında!

Karar Gazetesi yazarlarından Hamide Hangül bugünkü yazısında "İmara açılan cennet koylara dava hazırlığı" başlıklı haberine yer verdi. İşte o haber...

Erbel Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erbel Emlak Yatırım Anonim Şirketi 2 milyon 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Haluk Erbel, Lütfiye Aylin Fansa ve Simin Erbil imzasıyla kuruldu.

Aram Elektronik İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aram Elektronik İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Abdurahman Abo Ras, Abdullah Fansa, Abdul Elah Dawod, Majd Mohamad ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Hamide Fansa Haberi

Hamide Fansa

Hala Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamide Fansa tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. 


Hala Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a.   Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.   Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c.   Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. ç.   Ticari amaçlı her türlü motorlu araçları sürücülü ve sürücüsüz olarak...