17 / 05 / 2024

hamidiye mahallesi gemlik gençlik evi

hamidiye mahallesi gemlik gençlik evi

760 metrekarelik alan üzerinde ilçe gençlerine ücretsiz olarak hizmet verecek Gemlik Belediyesi Gençlik Evi’nde bilardo, masa tenisi, satranç, masa hokeyi, langırt oyun grupları ve okuma yerleri bulunuyor...

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Genyap Loft'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla!

Genyap tarafından Kagıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükselen Genyap Loft yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Genyap Loft'ta hangi konut tipleri bulunuyor? Genyap Loft  konut fiyatları ne kadar? İşte Genyap Loft ile ilgili detaylar...

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Bursa Gemlik'te yüzde 20 indirimle arazi fırsatı! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf!

Bursa İli Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik ilçesi Narlı Mahallesi'nde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satışa çıkardı.

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Çekmeköy'de 23 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Hamidiye Mahallesi'nde yer alan arsayı 23 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Gemlik Belediyesi'nden satılık 86 konut!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mahallesi’ndeki  86 adet daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 14 Temmuz 2020 Salı günü düzenlenecek.

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

Çekmeköy Hamidiye'de park alanının imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 4017 parselin bitişiğinde yer alan park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Gemlik'te 6.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gemlik İcra Dairesi tarafından Bursa Gemlik Engürücük Mahallesi'nde yer alan 5 bin metrekarelik zeytinlik olan taşınmaz üzerinde akaryakıt istasyonu ve eki binalar 6 milyon 171 bin 65 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

TOKİ Biga Konutları'nın temeli atıldı!

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlar için Sosyal Konut Projesi başlatıldı. 600 konutun yer alacağı projenin ilk ayağı olan Hamidiye Mahallesi'nde 100 konut için temel atma töreni yapıldı. 

hamidiye mahallesi gemlik gençlik evi Haberi

hamidiye mahallesi gemlik gençlik evi


Gemlik Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi’ne yapılan “Gençlik Merkezi” hizmete girdi.


760 metrekarelik alan üzerinde ilçe gençlerine ücretsiz olarak hizmet verecek Gemlik Belediyesi Gençlik Evi’nde bilardo, masa tenisi, satranç, masa hokeyi, langırt oyun grupları ve okuma yerleri bulunuyor. Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, sporun her branşına yönelik tesisleşmenin yanı sıra, gençlerin buluşacağı, eğleneceği, sosyal ve kültürel tesislere de imza attıklarını bildirdi.


Kapalı pazar yeri temeli, kültür evi, alt yapı hamlesi, spor sahalarının yenilenmesi ve suni çim saha yapımının ardından Gençlik Merkezi’ni de Hamidiye Mahallesi’ne kazandırdıklarını dileyen Yılmaz, 35 aylık görevini 26 Şubat’ta olağanüstü meclis toplantısı sonrasında devredeceğini ifade etti.


Yılmaz, herkese teşekkür ederek, “31 Mart sabahı emaneti geri alacağız. Bu bir aylık geçici bir ayrılık olacak. Hep birlikte bu güzel hizmet ve yatırımlara devam...