27 / 04 / 2024

Genyap Loft'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla!

Genyap Loft'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla!

Firma: Genyap İnşaat

Proje: Genyap Loft

Genyap tarafından Kagıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükselen Genyap Loft yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Genyap Loft'ta hangi konut tipleri bulunuyor? Genyap Loft  konut fiyatları ne kadar? İşte Genyap Loft ile ilgili detaylar...



Genyap Loft, Genyap imzasıyla Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükseliyor. 71 adet 2+1 daireden oluşan butik proje olan Genyap Loft, eşsiz mimarisi ve orman manzarası ile ev sahiplerine seçkin yaşam fırsatı sunuyor.  Zemin artı 9 kat olan projede satışlar devam ediyor. 

Modern ve estetik projeleriyle sektörde öne çıkan Genyap, Genyap Loft'ta avantajlı konumu ve doğa manzarasıyla huzuru ve konforu aynı çatı altında buluşturuyor.

Genyap Loft'ta kullanışlı mutfaklar, bahçe, ferah balkon ve terasıyla huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Tüm ihtiyaçlarınızı göz önünde bulunduran proje, otopark ve daireye özel depo alanlarını da içinde barındırıyor.

Genyap Loft konum olarak merkezi olup, Atatürk Havalimanı, İstanbul Havalimanı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Haliç Köprüsü, Levent ve Göktürk gibi İstanbul’un önemli lokasyonlarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Genyap Loft ta yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla!
GENYAP LOFT SOSYAL ALANLARI NELER?

Genyap Loft'ta çocuk oyun parkı, spor salonu, otopark, özel depolama alanı, yeşil alanlar ve 24 saat güvenlik bulunuyor. 

GENYAP LOFT DAİRE FİYATLARI NE KADAR?  Genyap Loft  DAİRE FİYAT LİSTESİ 24 EKİM 2023!

Genyap Loft projesinde 72 adet 2+1 konut yer alıyor.

2+1 daireler net 81 ile 83,5 metrekare arasında olıp fiyatları 10 milyon 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Dairelerin fiyatları metrekaresi, cephesi ve katına göre değişkenlik gösteriyor.

Genyap Loft projesinde ödeme olakylığı olarak firma bünyesinde yüzde 50 peşin ödemelerde ara ödemeler yaparak, 20 ay vade imkanı sunuluyor.

Genyap Loft projesinde teslimlerin 2024 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

WEB:https://genyap.com/genyaploft/
TEL:0212 295 1 295

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!
Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

projeye sor



Geri Dön