07 / 07 / 2024

Hamit Bakırcı açıklama

Hamit Bakırcı açıklama

Kalecik arıtma tesisi devreye girdi. Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı yaptığı açıklamada, tesisin devreye girmesiyle bölgedeki su sorununun önemli bir oranda çözüldüğünü söyledi.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan şok eden açıklama, o paralar hesaplara yatmayacak! Bakın nedeni neymiş!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz açıklama...Bu kişilere para verilmeyecek...Hemen bakın, sonra pişman olmayın...

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Vakıfbank'tan bomba açıklama. Önce bakın

Bankalar arasındaki kredi yarışına dahil olan Vakıfbank'tan müşterileri yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. İşte Vakıfbank tarafından gerçekleştirilen açıklamanın detayları...

Bedelli askerlik yapacaklar aman dikkat! Ücretlerde yanıltan açıklama! Hemen bakın!

Bedelli askerlik için gün sayan vatandaşlar aman dikkat etsin. Bedelli askerlik ücretlerinde yanıltan açıklama! İşte detaylar!

Ziraat Bankası'ndan büyük bomba gibi açıklama. Acil bakın

Ziraat Bankası tarafından vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek kredinin miktarı hayli yüksek. Nakit para arayışındaki vatandaşların bakmasında fayda olduğu ifade edildi.

ING Bank'ın şakası yok. Yaptıkları açıklama bomba. Hemen bakın

ING Bank tarafından krediler hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından hazırlanan kredi paketini avantajlı bulan vatandaş sayısı çok fazla.

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

İş Bankası'ndan resmi bir açıklama geldi... Tam 10 bin TL... Acil bakın

İş Bankası tarafından müşterilere yönelik önemli bir açıklama geldi. İş Bankası tarafından önemli bir miktarda faizsiz kredi verilecek. İşte detaylar...

Altın Kahini İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki...Kuyumcular doldu taştı! Gram altın bedava! Acil bakın

Altın Kahini İslam Memiş'ten öyle bir açıklama geldi ki kuyumcular doldu taştı. Gram altın bedava. Acil bakın!

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

Dolar için kötü senaryo yazıldı! Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlar çabuk bakın! Görmeyen duymayan kalmasın

Analistler tarafından dolar için kötü senaryon yazıldı. Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlara kötü haber! Görmeyen duymayan kalmasın.

Bekçi alımında son dakika gelişmesi! Bekçi olmak isteyenler hemen bakın! Peş peşe açıklama geldi! Sakın kaçırmayın

Geçtiğimiz günlerde, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 1250 bekçi alımı yapılacağı açıklanmıştı. Adaylar detayları araştırırken son dakika gelişmesi yaşandı. Bekçi olmak isteyenler hemen bakın! Peş peşe açıklama geldi! Sakın kaçırmayın...

Hamit Bakırcı açıklama Haberi

Hamit Bakırcı açıklama


İskele ilçesine bağlı birçok yerleşim birimine su temin edecek Kalecik arıtma tesisi devreye girdi. Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hanıit Bakırcı, tesisin devreye girmesiyle bölgedeki su sorununun önemli bir oranda çözüldüğünü söyledi. 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre. Su İşleri Dairesi tarafından İskele İlçesine bağlı Kalecik köyünde yapılan saatte 60 m3 su arıtacak kapasitede olan tesis devreye girdi. Bakan Hamit Bakırcı, beraberinde İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve Su İşleri Dairesi Müdürü Turgay Salim Hoşsöz ile birlikte tesisi inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Arıtma tesisi günde 200 tonluk depo ile günde 1200 ton su pompalama kapasitesine sahip. Kurtuluş ve Kalecik'te kazılan 2 yeni kuyu ile civardaki mevcut iskaiye kuyusunun sisteme entegre edilmesiyle devreye giren tesisle, havalandırmaya tabi tutulan su, sisteme pompalanıyor. 

Tesisin sisteminde, ön...