19 / 05 / 2024

Hamit Bucak

Hamit Bucak

OB Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hamit Bucak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Varyap Meridian C Blok'ta kuruldu.

Hakan Bucak'tan yeni yatırım: 200 bin TL'ye şirket kurdu!

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Hakan Bucak ve Hamit Bucak ortaklığında kuruldu.

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak ve Hamit Bucak ortaklığında kuruldu.

Hamit Cenk Koç kimdir?

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç kimdir? Hamit Cenk Koç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamit Cenk Koç'un biyografisi...

Koç Yapı'nın acı günü! Hamit Cenk Koç vefat etti!

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç vefat etti. Koç Yapı taziye ilanı yayınladı. 

Hakan Bucak: Yasadışı vatandaşlık uygulamasının takipçisi olacağız!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Yurt dışında 175 bin dolar ile yüzde 10 kira gelir garantisi” sloganıyla hileli kampanya yapıldığını görüyoruz. Bu tür asılsız reklamlar, ülkemizin ve sektörümüzün tanıtımına zarar veriyor!” diye uyardı.

Hakan Bucak: Suudi Arabistan ambargosu, sektörümüz için bir kayıp değil!

Suudi Arabistan’ın Türkiye’de konut alan vatandaşlarına baskı uygulamaya başladığını söyleyenMars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Ambargo, Türk ürünleriyle başladı. Suudi Arabistan ekonomik olarak domine ettiği bazı ülkeleri de Türkiye’ye karşı etkilemeye çalışıyor" dedi.

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çal tarafından kuruldu.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Hakan Bucak: 2020'de Çinlileri oturmaya bekliyoruz!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Bucak, "Son dönemde Çin’den gelen bir yatırımcı akını var. Son 6 aydır 300 binin üzerinde Çinli ülkemizi ziyaret ederek yatırım fırsatlarını yerinde inceledi. 2020 yılının yaz aylarında planladıkları yatırımları alıma dönüştürmeye gelecekler" dedi...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Bucak’a 4’üncü etap TOKİ konutları geliyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde inşa edilecek TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı.

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

Hamit Bucak Haberi

Hamit Bucak

OB Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hamit Bucak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


OB Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri, kentsel dönüşüm projeleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...