04 / 05 / 2024

ham:m aydınlatmalartı

ham:m aydınlatmalartı

Aydınlatmalar, ham:m’ın tasarım felsefesiyle yeniden yorumlanıyor. Osman, Kavanoz, Kuka, Yakarış, Kafa, App, Küre ve Kavuk, hikayesi olan formları ve karakteristik yapılarıyla mekanları ışığın tasarım haliyle buluşturuyor.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Murat Aydın: Beykoz’da yatırım yapmak isteyen herkese destek olacağız!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la Beykoz’u ve çevresini incelediğini belirten Başkan Murat Aydın, 'Beykoz’un mülkiyet problemi neredeyse çözülmüştür' dedi.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 nerede? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Aydın Çine'de mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile Aydın Çine'de yaşanan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu..

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varol tarafından kuruldu. 

Aydın Nazilli'de yapım karşılığı kiralama ihalesi 12 Eylül'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Nazilli'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihale ediyor...

Nevzat Aydın, gayrimenkul sektörüne adım attı!

Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın, Kopernik Gayrimenkul adında şirket kurarak gayrimenkul sektörüne adım attı...

Aydınlı Küçük Sanayi Alanı Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Tuzla'daki Aydınlı Küçük Sanayi Alanı Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı...

Remzi Aydın'dan Alibeyköy'e meydan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköylülere meydan müjdesi verdi.

Remzi Aydın'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

ham:m aydınlatmalartı Haberi

ham:m aydınlatmalartı

İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından kurulan ID-ISTANBUL tasarım ofisinin yarattığı mekanlar için özgün mobilya ve aksesuarlar üretmek üzere doğan ham:m, özgün ve fonksiyonel tasarımlarla kullanıcıların iç dünyalarını fethetmeye devam ediyor. Birbirinden farklı formlarda üretilen Osman, Kavanoz, Kuka, Yakarış, Kafa, App, Küre ve Kavuk aydınlatmalar, fonksiyonel tasarım detayları ve karakteristik yapılarıyla iç mekanlara farklı dekorasyon alternatifleri sunuyor.


Ana parçaya bağlanan ampuller ve onu çevreleyen geometrik formlu kafes yapı olmak üzere iki bölümden oluşan Osman, pirinç ve bakır malzemelerin yanı sıra siyah renkte de üretilebiliyor. Dinamik görünümler elde etmek amacıyla parçaların farklı renklerde kullanılabildiği Osman’ın, üç ampullu ve dört ampullu olmak üzere iki farklı boyu bulunuyor. Minimalist detaylarıyla her tarz iç mekan dekorasyonuna hitap edebilen Osman, form...