15 / 05 / 2024

Hamm plus imkanı

Hamm plus imkanı

İnsanın iç dünyasına hitap eden tasarımlar ortaya koyan ham:m, dekorasyon detaylarında ham:m yaşam felsefesini benimseyenlere “ham:m plus” adı altında “iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti” veriyor.

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! İşte Tcl 30 Plus 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'nın avantajlı ürünlerine yaptığı kampanyaya Mayıs ayında ''Tcl 30 Plus''a oldu. Telefonunu yenilemek yada yeni telefon almak isteyenler Hepsi Burada'nın bu imkanı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Varyant Karşıyaka Plus indirim 2018!

Varyant Karşıyaka Plus projesinde tapular hemen veriliyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerde yüzde 25'e varan büyük indirim imkanı sağlanıyor. 

216 Koru Plus’ta '120 ay faizsiz' kampanyası başladı!

216 Yapı tarafından Çekmeköy Taşdelen’de inşa edilen 216 Koru Plus projesinde 120 ay faizsiz kampanya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 50 peşin 120 ay faizsiz ya da yüzde 20 peşin 72 ay faizsiz ödeme imkanı sağlanıyor. 

Bahçeşehir Strada Plus fiyat listesi!

Yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunulan Strada Plus projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi. Bahçeşehir Strada Plus fiyat listesi minimum 239 bin TL'den başlıyor...

Strada Plus Akzirve satılık daire fiyatları!

Strada Plus Akzirve satılık daire fiyatları 239 bin 500 TL'den başlıyor. Projede 2 bin 390 TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Strada Plus başlangıç fiyatları!

Strada Plus başlangıç fiyatları 239 bin 500 TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor...

Propa Plus Residence ev fiyatları!

Propa Plus Residence ev fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus Residence'ta vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Propa Plus'ta ayda 3 bin 200 TL taksitle!

Propa Plus'da 120 ay 0,79 faiz avantajı ve ayda 3 bin 200 TL’den başlayan taksit imkanı sunuluyor. Projede son 9 dairenin satışları devam ediyor.

Kent Plus Yalova konut fiyatları!

Kent Plus Yalova konut fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kent Plus Yalova projesinde 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Olimpa Park Plus'ta teslimler bu ay yapılacak!

Fuzul Yapı, Başakşehir'deki Olimpa Park'ın ikinci etabı olan Olimpa Park Plus'ı teslim ediyor. Projede 60 ay sıfır faiz veya yüzde 0.69 oranında kredi imkanıyla ödemeler yapılabiliyor.

Olimpa Park Plus'ta yüzde 50 peşinde 60 ay faizsiz vade imkanı!

Fuzul Yapı, gayrimenkul sektöründe yine bir ilke imza atarak Mayıs ayında teslim edeceği Olimpa Park Plus Projesi’nde 60 Ay %0 faiz kampanyası başlattı.

Fuzul İnşaat Olimpa Park Plus'ta 60 ay 0 faiz imkanı!

124 konut ve 26 adet mağazadan oluşan Olimpa Park Plus projesi 8 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Fuzul İnşaat tarafından hayat bulan proje yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor.

Kent Plus Kadıköy ödeme planı kampanyası!

Kent Plus Kadıköy ödeme planı kampanyası kapsamında vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği projede 1.337 adet konut yer alıyor.

Hamm plus imkanı Haberi

Hamm plus imkanı

Bünyesindeki tasarımcılarla zamansız olmayı ilke haline getiren ve kullanılan doğal malzemelerle insanın iç dünyasına hitap eden tasarımlar ortaya koyan ham:m, dekorasyon detaylarında ham:m yaşam felsefesini benimseyenlere “ham:m plus” adı altında “iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti” veriyor. Mobilyadan duvar boyasına, aydınlatmadan aksesuar seçimine kadar her konuda mekansal çözüm önerilerinde bulunan ham:m, ham:m plus ile tasarım detaylarını ham:m dünyasını tercih eden tüm kullanıcılar için ulaşılabilir kılıyor...


İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından kurulan ID-ISTANBUL tasarım ofisinin yarattığı mekan ve binaların mobilya ve objeleri için bir tasarım ve üretim alanı olarak doğan ham:m, tasarımlarında izlediği farklı çizgisini ham:m dünyasını tercih eden kullanıcılarına verdiği hizmetlerle de sürdürüyor. ham:m plus ile bugüne kadar ev, ofis ve restoran gibi çok sayıda ticari...