09 / 05 / 2024

Hamoğlu Holding Kız Kulesi

Hamoğlu Holding Kız Kulesi

1998 yılında Kız Kulesi'ni işletmek üzere Kültür Bakanlığı'ndan 49 yıllığına kiralayan Hamoğlu Holding, Kız Kulesi'ni 3 milyon dolara (754 milyar lira) restore ederek kuleyi turizme kazandıracakmış.

Kız Kulesi'nin kullanım hakkı 22 milyon Euro'ya satılıyor!

İstanbul'un en önemli simgelerinden olan 2 bin 500 yıllık Kız Kulesi'ni 49 yıllığına kiralayan Hamoğlu Holding, geriye kalan 38 yıllık kullanım hakkını satmaya karar verdi...

Hamoğlu Holding Kız Kulesi'nin kullanım hakkını satışa çıkardı!

İstanbul'un en önemli simgelerinden olan Kız Kulesi'ni 49 yıllığına kiralayan Hamoğlu Holding, kullanım hakkını satışa çıkardı. 2 bin 500 yıllık tarihi binaya 22 milyon Euro isteniyor...

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sıracettin Alma tarafından kuruldu.

Cepler alev alev, emekli promosyonu füze gibi fırladı! Yarış kızıştı, rakamlar değişti, süre uzatıldı! TEB, ING, Garanti

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış kızıştı, süre uzatıldı. En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi, birçok SSK ve Bağ-Kur'lu vatandaşın gündeminde yer alıyor. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte detaylar...

Bankalar neler yapıyor böyle? Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzadı, rakamlar değişti! Ziraat Bankası,  İNG...

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı. En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi, milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu vatandaşın gündeminde yer alıyor. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar? İşte detaylar...

Kızılay hemen KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Kızılay personel alımı ilanına nasıl başvurulur? Sakın kaçırmayın!

Kızılay Yatırım Holding bünyesinde istihdam için KPSS şartsız personel alım ilanı resmen yayımlandı. Adaylar söz konusu pozisyon için 20 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nın yüzde 91'si tamam!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gar İstasyonu, Adliye İstasyonu ve Kızılay İstasyonu olacak şekilde 3 istasyonun bulunduğu AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda yüzde 92'lik genel ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Camdaki Kız nerede çekiliyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin çekildiği yalı izleyenlerin ilgisini çekti. Peki Camdaki Kız nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Hamoğlu Holding Kız Kulesi Haberi

Hamoğlu Holding Kız Kulesi



ONARIM BAŞLIYOR


Kız Kulesi 3 milyon dolara restore edilecek


Tarihi yapıyı 49 yıllığına kiralayan Hamoğlu Holding, restorasyon ve işletme planını bugün tanıtıyor


   SABAH/İSTANBUL'un geçtiğimiz günlerde ''Nihayet'' başlığıyla haber yaptığı Kız Kulesi'ndeki onarım çalışmalarıyla ilgili ilk somut adım bugün atılıyor. Tarihi yapıyı onararak işletmek üzere Kültür Bakanlığı'ndan 49 yıllığına kiralayan Hamoğlu Holding, bugün çalışmalarla ilgili bir tanıtım toplantısı yapıyor.


3 milyon dolar harcanacak


   Restorasyon çalışmalarıyla ilgili aldığımız Hamoğlu Holding yetkilileri, ''Kız Kulesi'nin onarımı için 3 milyon dolar harcanacak. Çalışmalar çok kısa bir süre sonra başlayacak ve tarihi kule turizme hizmet verecek hale gelecek'' diyor.


(1998 yılında 1 dolar 251.460 liraya Reşat Altın ise...