14 / 05 / 2024

Hamza İnce akp

Hamza İnce akp

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde yaptığı toplantıda bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listede Sinop Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Hamza İnce kimdir?

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Çankaya Akpınar'daki heyelanzedeler arazi bekliyor!

Akpınar Mahallesi 2011’de heyelanla sarsıldı, 8 apartman büyük zarar gördü. Vatandaşlara yeni evler yapılması için tahsis edilen arazi CHP’li Çankaya Belediyesi’nce satıldı.

200 yıllık tarihi Akpınar Tahlisiye İstasyonu binası yıkıldı!

200 yıl önce Fransızlar tarafından inşa edilen tarihi Akpınar Tahlisiye İstasyonu ve 7 dönümlük arazi marina, otel ve yaşam alanı yapılması için İbrahim Topaloğlu’na kiralandıktan sonra bu binalar yıkıldı.

Hamza Dağ: Karşıyaka stadını yapmak istiyoruz!

Hamza Dağ, Karşıyaka Spor Kulübü Stadı'nın yerine yapılacak olan yeni stadın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyaka Spor Kulübü yönetimince engellendiğini savundu.

Akif Hamzaçebi, Şişli'deki asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemede bulundu!

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül, 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemelerde bulundu...

Turhan Kaşo: Devremülk almadan önce tapuyu ve iskanı görün!

Son yıllarda devremülk satışlarına rağbet arttı. Ancak devremülk, devre tatil ile çoğu zaman karıştırılıyor ve vatandaş mağdur oluyor. Yüksek Mimar Turhan Kaşo, "Devremülk almadan önce görün, tapuya, iskana bakın" tavsiyesinde bulundu.

Faiz artırımı beklenenden önce gelebilir!

Fed'in 29 - 30 Temmuz tarihlerinde düzenlenen FOMC toplantısının tutanaklarını yayımlandı. FED toplantı tutanaklarında faiz artırımın beklenenden önce başlayabileceğinin sinyali verildi.Faiz artırımı beklenenden önce gelebilir.

Tamer Özyurt: Sağlıksız binalar bir an önce yıkılmalı!

Kentsel dönüşüm sürecinin doğru yönetilmesi ve kamuoyunun bilinçlendirilmesi gerektiğini belirten Özyurtların patronu Tamer Özyurt, "Sağlıksız binalar bir an önce yıkılıp yerine depreme karşı dayanıklı nitelikli konutlar yapılmalı" dedi.

Turgut Hamzaçebi: İnşaat sektöründe güven kaybı yaşanıyor!

Türkiye genelinde yaşanan inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları değerlendiren Turgut Hamzaçebi, sektörde güven kaybı yaşandığını belirterek, sebebinin marka olmuş firmaların müşterileri mağdur etmesinden kaynaklandığını söyledi.

Turgut Hamzaçebi: Para kazanma amacıyla inşaat yapanlar, güveni azaltıyor!

İnşaat sektörüne güven azalıyor. Konuyla ilgili konuşan Turgut Hamzaçebi "Bunun sebebi yalnızca para kazanma amacıyla inşaat yapan sektör temsilcilerinin konut almak isteyenleri mağdur etmesinden de kaynaklanmaktadır" dedi.

Hamza Karataş: Sel baskınlarına yönelik alt yapı çalışmalarına başladık!

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, düzenlediği basın toplantısında ilçede yayın yapan yerel gazetelerin temsilcileri ve haber ajanslarının ilçe muhabirleri ile bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Eclipse Maslak 6 ay önce teslim edildi!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Edipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Tüm çalışmalarının tamamlandığı projede teslimler 19 Temmuz Cumartesi günü başladı.

Hamza İnce akp Haberi

Hamza İnce akp

Hamza İnce kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde 5 Aralık'ta yaptığı seçim işleri bölge grup toplantısında bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. 


Açıklanan listeye göre Başbakan Erdoğan, Sinop Belediye Başkanlığı için Hamza İnce'yi aday olarak gösterdi. Peki Hamza İnce kimdir?


Hamza İnce biyografi..

Hamza İnce 1955 Gerze, Sinop doğumlu. Hamza İnce İlköğretim ve lise eğitimini Sinop'ta tamamladı. Hamza İnce Amasya Eğitim Enstitüsü mezunu.


Daha önceki yıllarda Sinop Belediye Başkanlığı yapan Hamza İnce 2014 yerel seçimlerinde tekrar Sinop Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday gösterildi.


Hamza İnce 1985-1989 yıllarında Sinop Belediyesi'nde memur olarak çalıştı. Hamza İnce 1989-1994 yılları arasında Sinop İl Özel İdaresi'nde müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği yaptı. 


Hamza İnce 1997-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Sinop İl Başkanlığı görevi yaptı. Hamza İnce 1999-2004 yılları arasında...