30 / 04 / 2024

Hamza Karataş kim

Hamza Karataş kim

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, “Hedefimiz yaşadığımız şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişliği ile daha yaşanabilir bir kent olmasıdır. Bu hedef doğrultusunda bütün gayretimizle projeler üretiyor'' dedi.

Çorum Osmancık Evi hizmete açıldı!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Evi'ni Kadın Kültür ve Sanat Merkezi olarak vatandaşların hizmetine açtı.

Osmancık Otobüs Terminali Ekim’de açılıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışının Ekim ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Çorum Osmancık OSB'ye ödenek müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş çeşitli ziyaretler için Çorum’da bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştü.

Çorum Osmancık OSB için kamulaştırmalar başlıyor!

Osmancık Organize Sanayi Yönetim Kurulu toplantısında OSB süreciyle ilgili çalışmalar değerlendirildi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Hamza Karataş, kamulaştırma işlemiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Çorum Osmancık'a 4 yeni yatırım müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla Kültür Evinde bir araya geldi. Karataş, 4 yeni yatırımın da müjdesini verdi.

Osmancık şehirlerarası otobüs terminaline kavuşuyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, şehirler arası otobüs terminalinin 22 Eylül’de ihale edileceğini ve 300 günde tamamlanacağını bildirdi.

Çorum Koyunbaba Köprüsü restore ediliyor!

Osmancık’ta restorasyon çalışmaları devam eden Koyunbaba Köprüsü ile ilgili iddialara son noktayı yetkililer koydu. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, çalışmalarla ilgili basın açıklaması yaptı.

TOKİ Çorum Osmancık'ta 198 konut inşa edecek!

Çorum’un Osmancık ilçesinde konut sahibi olmak için TOKİ’ye umut bağlayan ailelere sevindirici haber geldi. Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çay mahallesine inşa edilen TOKİ’de 198 ailenin ev sahibi olacağını belirtti.

Çorum Osmancık'a yeni projeler kazandırılacak!

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, “Hedefimiz yaşadığımız şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişliği ile daha yaşanabilir bir kent olmasıdır. Bu hedef doğrultusunda bütün gayretimizle projeler üretiyor'' dedi.

Çorum Osmancık OSB yatırım programına alındı!

Osmancık Belediye Başkanı ve Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş, kuruluş süreci ve imar planları tamamlanan OSB’nin 2016 yatırım programına alındığını söyledi.

Kızılırmak’ta ıslah çalışmaları başladı!

Çorum’un Osmancık ilçe merkezinden akan Kızılırmak’ta ıslah çalışmaları başladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kızılırmak’ta meydana gelen taşkınların önüne geçileceğini belirtti

Osmancık İHL'nin arsa sorunu çözüldü!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş İmam Hatip Lisesine tatbikat camisi ve spor salonu yapılmak üzere 3 bin metrekare arsa tahsis edildiğini söyledi.

Hamza Karataş kim Haberi

Hamza Karataş kim

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, yeni hizmete açılan Adatepe Mesire Alanındaki kır kafeteryasında mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Osmancık Belediyesinin faaliyetlerini değerlendiren Karataş, yapılan yatırımlar ve hedeflenen projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.


HEDEFİMİZ DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT


Tek yönlü değil tüm alanlarda gelişen bir kent hedeflediklerini dile getiren Başkan Karataş, “Bizim ölçeğimizdeki ilçeleri değerlendirdiğimizde içme suyu, otobüs terminali, kent planı, doğalgaz gibi birçok yatırımı yıllar önce almışlar. Bizim ilk hedefimiz bu yatırımları ilçemize kazandırarak bu açığımızı kapatmak oldu. Bu doğrultuda geliştirdiğimiz projeleri yatırıma dönüştürüyoruz. Hedefimiz yaşadığımız şehrin; temiz havasıyla, içilebilir suyuyla, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişliği ile daha yaşanabilir bir kent olmasıdır” dedi.


OSMANCIK’A OTOGAR YAPILACAK


İlçeye yakışır bir şehirlerarası otogar projesi hazırladıklarını belirten Karataş, “D100 Karayolu gibi uluslararası bir...