02 / 05 / 2024

hamza öner kim

hamza öner kim

Diyarbakır’ ın, kaplıcalarıyla ünlü Çermik İlçesi’ nde İşadamı Hamza Öner, 200 milyon dolarlık 5 yıldızlı termal tatil köyü yapımı başlattı. Tesis 2 bin kişiye istihdam sağlayacak...

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Tapu döner sermaye harcı 2014!

Tapu için ödenmesi gereken masraflar arasında tapu döner sermaye harcı da bulunuyor. Peki tapuda döner sermaye harcı ne kadardır? İşte tapu döner sermaye harcı 2014 oranları...

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Müge Öner: 400 milyon dolarlık satın almalar seçim sonrasını bekliyor!

Ernst & Young Kurumsal Finansman Hizmetleri Ortağı Müge Öner her seçim öncesi ve sonrasında yabancı yatırımlar açısından hep 6 aylık bir bekleme dönemi yaşandığını vurguladı...

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Akif Hamzaçebi Üsküdar'da 2B ile ilgili konuştu!

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi 'Konu İstanbul'da gökdelen dikmek olursa, hiç bir sorun yok. Gökdelen imarı, ruhsatı almak isteyen, gidiyor alıyor belediyeden. Belediye vermiyorsa TOKİ veriyor' dedi.

Atila Aydıner Bayrampaşa kentsel dönüşüm projelerini açıkladı!

Bayrampaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Atila Aydıner Bayrampaşa'yı marka bir kent haline getireceğiz sosyal alandan, kentsel dönüşüme kadar Bayrampaşa için hazırladıkları projeleri anlattı...

Hamza Sorgucu kimdir?

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Hamza Sorgucu kimdir? Hamza Sorgucu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Hamza Sorgucu'nun biyografisi bu haberde...

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

Atilla Aydıner: Proje kapsamında 2.200 konut yapmayı planlıyoruz!

Bayrampaşa Cezaevi kabuk değiştiriyor. Ölüm oruçları, siyasi ayaklanmalarla anılan Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüme umut oldu.Aydıner, ”Yeni onaylanan proje kapsamında 2 bin 200 konut yapılması planlanıyor" dedi.

hamza öner kim Haberi

hamza öner kim


1985 yılından beri İstanbul’da tekstil sektöründe faaliyet gösteren Hamzalar Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Öner, memleketi olan, kaplıcaları ile ünlü Çermik İlçesi’nde, 5 yıldızlı Termal Tatil Köyü yapımına başladı.


2 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK


Projeye başlanması nedeniyle basın mensuplarına tanıtım gezisi düzenlendi. Hamzalar Tekstil firması Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Öner, proje ile birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin sosyal yapısının değişeceğini belirterek, "300 bin metrekare alanda, 300 devre mülk konutu, AVM, 5 yıldızlı termal kongre oteli, aqua parkı, kapalı ve açık yüzme havuzları, spa-wellness merkezi, sağlık merkezi, modern termal kaplıca tatil köyü, dinsel merkezi, ekolojik pazarı,etnografya müzesi, kanatlı hayvanat bahçesi, çocuk eğlence merkezi, manzara terasları, restaurant, kafe ve spor olanaklarının yer alacağı bir...