13 / 05 / 2024

hamza öner

hamza öner

Hamzalar Tekstil, Diyarbakır'ın kaplıcaları ile ünlü Çermik ilçesine 5 yıldızlı termal tatil köyü kuruyor. 10 etapta tamamlanması planlanan proje, toplam 200 milyon dolara mal olacak...

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Baydöner Ankara'da yeni şube açtı!

Türkiye'nin en Yaygın Restoran Zinciri Haline Gelen Baydöner, Ankara Cepa AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 92 Restorana Ulaştı.

Baydöner Ankara'da bir şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner İskender, 30 Mayıs tarihinden itibaren, Ankara Cepa AVM’de açtığı yeni restoranında misafirlerini ağırlayacak.

Baydöner 2015'te şube sayısını 110'a çıkaracak!

Baydöner, Eskişehir'de açtığı şube ile restoran sayısını 90'a çıkardı. Şirketin CEO'su Bülent Polat, "2015'te şube sayımız 110 olacak" dedi.

Baydöner, 91'nci restoranını Adapazarı'nda açtı!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender yeni konseptiyle hizmete girdi.Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender ile 91 restorana ulaştı.

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender hizmete girdi!

Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender İle 91 restorana ulaştı.

Baydöner bu yıl şube sayısını 110'a çıkaracak!

Baydöner, Eskişehir'de açtığı şube ile restoran sayısını 90'a çıkardı. Şirketin CEO'su Bülent Polat, "2015'te şube sayımız 110 olacak" dedi.

Emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015!

Taşınmaz malların devir işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda yapılan bu emlak alım satım işlemi için tarafların belli oranlarda harç ödemeleri gerekiyor. Peki, emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015 ne kadar?

KasapDöner Bakü'de şube açtı!

İlk yurtdışı şubesini Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da açan KasapDöner, şimdi de Azerbaycan'a başkent Bakü'den adım attı.İçten, "Geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart kalite getirdik." dedi.

KasapDöner Bakü'de restoran açtı!

Yurt dışında büyüme atılımını sürdüren KasapDöner, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete girdi.Kasap Döner, her gün yaklaşık 10 bine yakın misafir ağırlıyor.

Kasap Döner yeni restoranını Bakü'de açtı!

İstanbul, Ankara ve Bodrum'da 28 restoranı bulunan "Hamburger çocuklarına yedirmeye geliyoruz" sloganıyla yola çıkan Kasap Döner, son restoranını Bakü'de hizmete açtı.Kasap Döner, yıl sonu itibariyle 60 şubeye ulaşmayı planlıyor

Baydöner Uşak'ta ilk restoranını açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 89 Restorana Ulaştı.

Tapu harcı döner sermaye 2015!

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde taraflar, belli miktarlardaki masrafları ödemek ile mükellef oluyor. Bu masraflar arasında yer alan tapu harcı döner sermaye 2015 ne kadar?

hamza öner Haberi

hamza öner


İstanbul’da 1985 yılından bu yana tekstil sektöründe faaliyet gösteren Hamzalar Tekstil, Diyarbakır'ın kaplıcaları ile ünlü Çermik ilçesine 5 yıldızlı termal tatil köyü kuruyor. 10 etapta tamamlanması planlanan proje, toplam 200 milyon dolara mal olacak. 

Proje ile doğu ve güneydoğu’nun sosyal yapısının değişeceğini belirten Hamzalar Tekstil firma sahibi Hamza Öner, “300 bin metrekare alanda, 300 devre mülk konutu, AVM, 5 yıldızlı termal kongre oteli, aquapark, kapalı ve açık yüzme havuzları, spa-wellness merkezi, sağlık merkezi, modern termal kaplıca tatil köyü, dinsel merkezi, ekolojik pazarı, etnografya müzesi, kanatlı hayvanat bahçesi, çocuk eğlence merkezi, manzara terasları, restoran, kafe ve spor olanaklarının yer alacağı bir proje hayata geçiriyoruz” dedi. 

Projeyi 2015 yılında tamamlamayı planladıklarını anlatan Öner, “10 etapta tamamlayacağımız projenin ilk etabı 20 milyon dolara mal...