28 / 04 / 2024

Han Çadırı Ödül

Han Çadırı Ödül

Malezya’nın başkenti Kuala-Lumpur’da düzenlenen, en olağandışı mimari yapıları ödül töreninde Türk şirketi Sembol İnşaat’ın inşa ettiği Han Çadırı, Asya ve Pasifik bölgesinin en iyi çok amaçlı AVM'si ödülünü aldı

Hakmar’da 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Hakmar’dan dev indirim müjdesi geldi. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Tokat Yazmacılar Hanı butik otele dönüştürüldü!

Tokat ilinde, Selçuklu döneminden kalan ve Cumhuriyet döneminde 50 yıl süresince Yazmacılar Hanı olarak kullanılan, son 30 yıldır atıl durumdaki 700 yıllık tarihi yapı restore edildi ve butik otele dönüştürüldü...

Ukra City, Ödül İstanbul adıyla satışta!

Bir türlü teslim edilemeyen Ukra City, artık Özyurtlar Holding güvencesi altında yatırımcısıyla buluşuyor. Özyurtlar, eski adıyla Ukra City yeni adıyla Ödül İstanbul’u ev sahipleriyle buluşturmak için çalışmalara başlıyor.

Dumankaya'ya İnsana Saygı Ödülü!

Dumankaya, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan şirketler arasında yer alarak İnsana Saygı Ödülü’nü almaya hak kazandı. İnsana Saygı Ödül töreninde Dumankaya adına ödülü Kurumsal Gelişim Grup Müdürü Metin Marangoz aldı.

Batman Real Konak Hotel İnnovasyon ödülüne layık görüldü!

Cleaner Magazine Endüstriyel Temizlik Sektörü' başarı ödülleri sahiplerini buldu. Ödüle Batman'dan Real Konak Hotel adına Hüseyin Aslan katıldı. Aslan "Real Konak Hotel İnnovasyon" ödülüne layık görüldü.

Şahinbey Mecidiye Hanı restorasyonuna ödül verildi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mecidiye Hanı restorasyon projesindeki başarılı çalışmasından dolayı Tarihi Kentler Birliği tarafından Süreklilik ödülüne layık görüldü.

Sinpaş, 2014 Superbrands Ödülü ile süper marka seçildi!

Gayrimenkul sektöründe 41. Yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılının en iyi markalarına verilen Superbrands Ödülü’nün sahibi oldu. Sinpaş adına ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer aldı.

Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte satıldı.

Emlak çadırı nerede kurulacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı'nda 149 bin TL'ye ofis!

İLGİ Yönetim, düzenleyeceği Emlak Çadırı etkinliğinde, tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümü satışa sunuyor.

Emlak Çadırı 29 Mayıs'ta açık arttırma olacak!

İlgi Yönetim, düzenleyeceği Emlak Çadırı etkinliğinde, tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümü satışa sunuyor.

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı Başakşehir'de toplam 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanların teslimleri hemen yapılıyor. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Han Çadırı Ödül Haberi

Han Çadırı Ödül

Yarışmada, özel sektörde kendi dallarında uzman olan 60 kişiden fazla profesyonel bir ekip ile eleme ve seçimler gerçekleştirildi.


Çeşitli dünya markaları ve eğlencelerini aynı çatı altında toplayan yapı, Astana’da ilk ve tek modern yaşam merkezi. Ünlü İngiliz mimar Lord Norman Foster tarafından projelendirilen ve Türk şirketi olan Sembol İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen yapı, aynı zamanda dünyanın en büyük çadırı olarak Guiness Dünya Rekorları kitabında yerini aldı. 


Benzersiz görünüşü ile ziyaretçilerini büyüleyen alışveriş merkezi Kazakistan’ın en büyük alışveriş merkezidir ve Astana’yı ziyaret eden herkes için görülmesi gereken yerler listesinde ilk sırada.


Han Çadırı Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Kazakistan’ın sembolü olmaya aday gösteriliyor. Bina yeni şehir ekseninin kuzey tarafından 150 metre elips biçiminde yükseliyor. Dünyada boyutları, dizaynı ve teknolojik özellikleri bakımından benzeri bulunmayan...