05 / 05 / 2024

Han Ray Yapı iletişim

Han Ray Yapı iletişim

Han Ray Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da Fatih, Emin Sinan Mahallesi, Yeniçeriler Caddesi'nde kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Sami Mete tarafından kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

Aile destek ödemesini alın ama kesin bunu da alın! Ev hanımları dikkat, bu kadar ödeme yapılacak

Türkiye'de vatandaşlara aile destek ödemeleri adı altında sevindiren bir ödeme yapılıyordu. Ev hanımları için de güzel haber geldi. İşte detaylar...

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Esem Ray Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esem Ray Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te Doğancan Durmuş tarafından kuruldu.

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Coşkun tarafından kuruldu.

Bayrama kadar geçerli olacak, ev hanımlarına özel 5 bin TL ödeme yapılmaya başladı!

Ev hanımlarına toplamda 5.000 lira olmak üzere Denizbank üzerinden ödeme yapılmaya başlandı. Bu ödemeden yararlanmak isteyen ev hanımları ise şartları merak edip araştırmaya başladı. işte detaylar...

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berkant Akalın tarafından kuruldu.

Han Ray Yapı iletişim Haberi

Han Ray Yapı iletişim

Han Ray Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


Han Ray Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İNŞAAT a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...