11 / 05 / 2024

Hanafi Musa H. Mohammad

Hanafi Musa H. Mohammad

Elhanefi Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hanafi Musa H. Mohammad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Musas İnşaat Hırdavat Tekstil Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musas İnşaat Hırdavat Tekstil Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Aşık tarafından kuruldu.

Salmanlı Grup İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Salmanlı Grup İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Salmanlı tarafından kuruldu.

Çiftçi Hırdavat Elektrik Elektronik Metal Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Hırdavat Elektrik Elektronik Metal Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çiftci tarafından kuruldu.

Myk Emlak İnşaat Hırdavat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myk Emlak İnşaat Hırdavat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Byaram ve Musa Durmaz ortaklığında kuruldu. 

Musa Yılmaz'dan Gebze'ye AVM!

Musa Yılmaz, Gebze'ye dev bir AVM yapacakmış. Musa Yılmaz sosyal medya hesabından şunları yazdı, "Ankara AVM inşaatımız tüm hızıyla sürüyor tüm engellemelere rağmen inşallah seneye Gebze'mizdeki AVM inşaatımıza başlayacağız" dedi.

Elhanefi Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhanefi Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hanafi Musa H. Mohammad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Hürriyet'in arsasına konut ve ticari ünite yapılacak; Eylül-Ekim'de satılacak!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, “Hürriyet Medya Towers binasını sözleşme gereği 1 Temmuz 2012'de boşaltacaklar ve alana biz gireceğiz. Binayı yıktıktan sonra yüzde 85'i konut, yüzde 15 ticari alan şeklinde ayrılacak projemizi gerçekleştireceğiz. Projen

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yenileme çalışmaları tamamlanıyor

Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi

"İpek Yolu Hızlı Tren Projesi"nin ilk etabı tamamlanıyor!

Ankara-Yozgat-Sivas Hızlı Tren Demiryolu Hattı'nda yer alan Yerköy-Sorgun arasındaki 6 viyadüğün yapım çalışmalarının ağustos ayında tamamlanacağı bildirildi

3. Köprü güzergâhında çevreye özen gösterildi!

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, 3'üncü Boğaz Köprüsü'nün güzergâhını belirlerken kömür ocakları ve makilik alanları tercih ettiklerini söyledi

TOKİ Niğde Merkez Hıdırlık'ta 528 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Niğde Merkez Hıdırlık'ta 528 konut yaptıracak

Amr Musa: Gazze'nin yeniden imarı için para yok

Arap Birliği Genel Sekreteri Mısırlı Amr Musa, "Gazze'nin yeniden imarı için para yok" dedi

Bursa Atatürk Stadı'ndaki yenileme çalışmaları hızlı ilerliyor

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursa Atatürk Stadı'ndaki yenileme çalışmalarının bekledikleri gibi hızlı ilerlediğini söyledi

Hanafi Musa H. Mohammad Haberi

Hanafi Musa H. Mohammad

Elhanefi Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hanafi Musa H. Mohammad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Elhanefi Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A-Konusu ile ilgili olarak özelleştirmede dahil olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel ihalelere katılabilir ve taahhütlerde bulunabilir. B-Konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında mümessillikler alabilir ve ya mümessillikler verebilir. C-Konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında fuarlara iştirak edebilir;sergi,konferans v.b. toplantılar tertipleyebilir. D-Konusu ile ilgili olarak distribütörlük, acentelik ve bayilik ihdas edebilir. E-Taşınır ve taşınmazları satın alabilir, inşa edebilir, kiraya verebilir, ipotek tahsis edebilir ve fes edebilir, menkul rehni alabilir veya verebilir, satış vaadi, rehin ve...