17 / 05 / 2024

Hande Ataizi bodrum ev

Hande Ataizi bodrum ev

Güzel oyuncu Hande Ataizi boşanma iddialarını yalanladı. Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile arada sıkıntılar yaşadığını ancak boşanmayacaklarını ifade etti...

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Hande Ataizi: Bodrum’da evim var!

Bodrum’daki işletmelerin fahiş fiyat politikaları nedeniyle yaz boyunca gündemden düşmediği hatırlatılan Hande Ataizi, ''Bodrum’da evim olduğu için bu durumdan pek etkilenmedim ama tabii ki fiyatlar çok yüksek'' dedi.

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Hande Ataizi'nin boşanma meselesi tapudan çıktı!

Güzel oyuncu Hande Ataizi boşanma iddialarını yalanladı. Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile arada sıkıntılar yaşadığını ancak boşanmayacaklarını ifade etti...

İşte Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'deki evi!

İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, 2016 yazına damga vuran aşk haberinin kahramanları haline geldi. Marmaris ve Bodrum'da tatil yapan çift, şimdi de 5 bin dolara kiralıkları yeni eve taşınma haberleriyle gündemde.

Hande Ataizi evi için çiçek baktı!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ataizi, Nişantaşı'ndaki evinin balkonu için çiçek almaya çıktığını belirtti.

Hande Yener Bodrum Yalıkavak’taki beach'ini açtı!

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü.

Hande Yener Bodrum Gümbet'te mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Hande Yener Bodrum Gümbet'te mekan açtı. Yalıkavak’ta gece kulübü işleten Hande Yener, Bodrum'daki ikinci mekanının açılışında konser verdi.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Hande Yener'in beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu!

Hande Yener'in ticari başarısı, yurt dışındakilerin de dikkatini çekti. Yener’in Bodrum’daki ‘Sebastian’ isimli beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu. Dubaililer, Yener’e ‘1 milyon dolar verelim, beach’ini ülkemize taşıyalım’ dedi.

Hande Yener Bodrum'daki mekanının inşaatını inceledi!

Ünlü Şarkıcı Hande Yener Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece kulübü açmaya hazırlanıyor. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı.

Hande Yener Ege ve Akdeniz’de 5 yeni mekan açacak!

Popçu Hande Yener, Bodrum’da her yıl fiyatı ile tartışmalara neden olan lahmacuna karşı daha ucuz ‘beachmacun’u satacak. Yener, Ege ve Akdeniz’de beş yeni mekan açacağını duyurdu.

Hande Ataizi bodrum ev Haberi

Hande Ataizi bodrum ev

Ünlü oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile boşanacağı iddiasını yalanlamıştı. Ataizi, "Evliliğimizde sıkıntılar var ama boşanma söz konusu değil" demişti.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Geçtiğimiz günlerde Marmara Forum'daki bir etkinliğe katılan güzel oyuncu Ataizi bu dedikodunun kendisi yüzünden çıktığını itiraf etti. Ataizi "Dedikodu benim boşboğazlığım yüzünden çıktı. Şöyle ki, Bodrum’daki evle ilgili tapu meselem vardı. Avukata ‘Biz evlendikten sonra aldığımız bir ev var. Boşanırsam ne olur?’ diye sordum. Fısıltı gazetesi harekete geçti. Boşanma olsa saklamam."...