03 / 05 / 2024

Hande Ataizi nişantaşı evi

Hande Ataizi nişantaşı evi

4 aylık hamile Hande Ataizi, Nişantaşı’nda tarihi bir apartmanda 1.5 milyon dolara daire aldı. Doğum öncesi taşınmayı planlayan sanatçı, şu sıralar tüm zamanını dekorasyona ayırıyor...

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Hande Ataizi evi için çiçek baktı!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ataizi, Nişantaşı'ndaki evinin balkonu için çiçek almaya çıktığını belirtti.

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi'nden işbirliği protokolü!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, konut sektörünün 2023 için işbirliği protokolüne imza attı. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İhtiyacımız olan akademik konularda üniversiteden destek alacağız." dedi.

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Gayrimenkul sektör lideri Ağaoğlu ilklerine bir yenisini daha ekliyor. Yaşam Mimarı İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor.

Erkek giyim mağazası Taji Nişantaşı'nda açıldı!

İşadamı Tacettin Şeker, önceki akşam Nişantaşı'nda Taji adlı erkek giyim mağazasını açtı. Davete; cemiyet ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Açılışta Yılmaz Ulusoy kurdele kesti...

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubundan yapılan açıklamaya göre, grup, Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda iki kurum gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında sertifika eğitimleri verilecek...

KONUTDER-Nişantaşı Üniversitesi işbirliği protokol töreni 20 Kasım'da!

Nişantaşı Üniversitesi ile Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) arasında imzalanacak işbirliği protokolü töreni 20 Kasım Perşembe günü saat 09:00'da Nişantaşı Üniversitesi Sadabad Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu dün Nişantaşı'na geldi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena, önceki gün babasının kendisi ve özel misafirleri için tahsis ettiği lüks araçla Nişantaşı’na geldi.Önce geçeceği yere yürümeyi düşünen genç kız, sonra vazgeçip yine kendisini bekleyen araca bindi.

Cabinet Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Almanya ’nın kişiye özel tasarımları ve ‘hot couture’ modelleriyle adını dünyaya duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaş ı’nda müşterilerinin hizmetine sundu.

1956 yılında İstanbul'un en yüksek binası Nişantaşı'nda inşa edilecekmiş!

1955 yılında Demokrat Parti'nin ileri gelenlerinde bulunduğu bir şirket Nişantaşı'nda, 55 metre uzunluğunda, 18 katlı, 34 daireli bir bina için ruhsat almaya teşebbüs etmiş. Proje Emin Onat tarafından hazırlanmış.

Hande Ataizi nişantaşı evi Haberi

Hande Ataizi nişantaşı evi

4 aylık hamile Hande Ataizi, Nişantaşı’nda tarihi bir apartmanda 1.5 milyon dolara daire aldı. Doğum öncesi taşınmayı planlayan sanatçı, şu sıralar tüm zamanını dekorasyona ayırıyor.


Eylül ayında ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan 4 aylık hamile Hande Ataizi, bir yandan da taşınma telaşı yaşıyor. Erkek bebek annesi olacak Ataizi, Nişantaşı’ndan daire aldı. 5+1 daire için 1.5 milyon dolar ödeyen ünlü sanatçı, şu sıralar evinin dekorasyonu için koşturuyor. Tarihi bir apartmandan aldığı dairesinin içini Fransız tarzı döşemek isteyen Ataizi, “Hayalimdeki evi sonunda aldım” dedi.


EN BÜYÜK ODA KIYAFETLERE


Amerikalı Benjamin Harvey ile evlendikten sonra Cihangir’de kirada oturmaya başlayan ünlü sanatçı, evine doğumdan hemen önce taşınacak. Doğumdan sonra yeni hayatına yeni evinde adım atmak isteyen Hande Ataizi, bebek odası için de özel bir araştırma yapıyor....