02 / 05 / 2024

Hande Ataizi nişantaşına taşındı

Hande Ataizi nişantaşına taşındı

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, 2012 yılında evlendiği Benjamin Harvey ile Gümüşsuyu'ndan Nişantaşı'na taşındı.Hande Ataizi, Nişantaşı' nda tarihi bir apartmanın üst katında 4+1 ev kiraladı...

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Nişantaşı Koru'da detaylar belli oldu!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında konumlanan projede, yüksek tavanlı evlerde ve daire büyüklüğünde geniş teraslarda kendi havuzuna girebilecek eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceksiniz.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Vakko Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Vakko, yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı...

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Bestemsu Özdemir Nişantaşı’nda restoran açacak!

Ticarete atılan ünlüler arasına Bestemsu Özdemir de katıldı. Güzel oyuncu Nişantaşı’nda restoran açmaya hazırlanıyor.

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

Nilay Dorsa: Nişantaşı’na taşındım!

“Caka” isimli yeni şarkı çıkaran Nilay Dorsa, uzun zamandır tasarladığı Nişantaşı'ndaki evine bayramdan sonra taşındı.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsa ihalesine 6 teklif!

Emlak Konut GYO tarafından bugün satışa çıkarılan Marmara Üniversitesi Nişantaşı Teşvikiye arsasına 6 firma teklif verdi....

Hande Ataizi nişantaşına taşındı Haberi

Hande Ataizi nişantaşına taşındı

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, 2012 yılında evlendiği Benjamin Harvey ile boşanma dedikodularına inat mutlu beraberliğini sürdürüyor. Bir süredir evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen çift, Gümüşsuyu'ndan Nişantaşı'na taşındı. Eşiyle evlerini ayırdıkları yönünde çıkan dedikodulara tepki gösteren Hande Ataizi, Nişantaşı'nda tarihi bir apartmanın üst katında 4+1 ev kiraladı. Eşiyle birlikte evin dekorasyonunu tamamlayan ünlü oyuncu, taşınırken bütün mobilyalarını da yeniledi. Ataizi, şimdilerde eşiyle birlikte yeni evinin tadını çıkartıyor.


Sabah...