03 / 05 / 2024

hande ataizinin evine hırsız mı girdi

hande ataizinin evine hırsız mı girdi

Hande Ataizi - Benjamin Harvey çiftinin Gümüşsuyu'ndaki evlerine hırsız girdi

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Arnavutluk'ta saklanan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon!

400 bin kişiyi mağdur ettikten sonra Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Faruk Fatih Özer yakalanmadı. 

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

 ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris başkent Washington'da bulunan evini  2 milyon dolardan satılığa çıkarmıştı. Harris'in evine en yüksek teklif iş insanı Muhsin Bayrak'tan geldi.

Milyarder MacKenzie Scott kiralık evine yerleşti!

Amazon'un kurucusu ABD'li iş insanı Jeff Bezos'un eski eşi  MacKenzie Scott çocuklarının kimya öğretmeni Dan Jewett'la evlendi. Scott, eşiyle beraber  kirası 3 bin 800 dolar olan evine yerleşti.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Demet Özdemir Zekeriyaköy’deki yeni evine taşındı!

Geçtiğimiz aylarda Sarıyer Zekariyaköy'den ev alan güzel oyuncu Demet Özdemir dekorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni evine yerleşti. 

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Hande Erçel 10 milyon TL'ye cam ev satın aldı!

Şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, tamamı cam ağırlıklı 2 katlı lüks villa satın aldı. Erçel lüks villa için 10 milyon TL ödedi.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine mi taşındı?

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

hande ataizinin evine hırsız mı girdi Haberi

hande ataizinin evine hırsız mı girdi

Benjamin Harvet - Hande Ataizi'nin Gümüşsuyu'ndaki evlerine giren hırsız, çiftin düğünde takılan takılarını çalıp kayıplara karıştı.   Ataizi, "Asıl canımızı sıkan şey, bizim için manevi değeri büyük olan alyanslarımızın çalınması"...