28 / 04 / 2024

Arnavutluk'ta saklanan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon!

Arnavutluk'ta saklanan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon!

400 bin kişiyi mağdur ettikten sonra Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Faruk Fatih Özer yakalanmadı. 



Thodex kripto para borsasıyla yaklaşık 400 bin kullanıcının toplamda 2 milyar dolarıyla Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen  Faruk Fatih Özer’in saklandığı eve operasyon yapıldı.

Arnavutluk ta saklanan Thodex in sahibi Faruk Fatih Özer in evine operasyon!

Sputniknews'te yer alan habere göre; operasyonda Faruk Fatih Özer yakalanamazken, Özer'in saklanmasına yardımcı olan kişiler gözaltına alındı. 

Thodex soruşturmasında 6 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön