28 / 04 / 2024

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...



Son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alan Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in, yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, 20 Nisan tarihinde 34 DFC 567 plakalı otomobil ile havalimanına geldiği, kullandığı aracı valeye verdikten sonra arabadaki sırt çantasını alıyor.

Faruk Fatih Özer in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Daha sonraki görüntülerde ise Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in, 3 numaralı kapıya geldiği görülüyor. Kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer daha sonra check-in işlemini gerçekleştiriyor.

Ortaya çıkan kayıtlarda Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, 19.25 sularında Tiran'a gidecek olan uçağa bindiği görülüyor. Özer ortaya çıkan görüntülerde sakin görüntüsüyle dikkat çekiyor.

 

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön