22 / 07 / 2024

Hande Nur Alvan

Hande Nur Alvan

Alvan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 25 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Hande Nur Alvan, Atilla Alvan ortaklığında kuruldu.

Mardin Nur Mahallesi 1423 Konutları teslimlerinde sona gelindi!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi 1423 Konut Projesi kapsamında yer alan 597 adet konut için teslim dönemi bugün sona eriyor.

Suluova Nur Camii açıldı!

Suluova Belediye Fatih Üçok, Din Görevlileri ve Camiler Haftası münasebetiyle Hacı Hayta Mahallesinde yapımı tamamlanan Nur Camii’nin açılış törenine katıldı.

Hande Yener, Miami kulübü için Kasım'da anlaşacak!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki akşam geliri Kasımpaşa Çocuk Yuvası Derneği'ne bağışlanan bir gecede sahne aldı.

Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı ev değiştirmedi mi?

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti.

Hande Yener Amerika Miami'de mekan açacak!

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde Kaya Rock'da sahne alan Hande Yener, ''Miami'de de bir mekan açma hazırlığım devam ediyor'' dedi.

İşte Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'deki evi!

İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, 2016 yazına damga vuran aşk haberinin kahramanları haline geldi. Marmaris ve Bodrum'da tatil yapan çift, şimdi de 5 bin dolara kiralıkları yeni eve taşınma haberleriyle gündemde.

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu Cihangir'e taşındı!

Hande Subaşı-Rıza Kocaoğlu aşkı doludizgin! Sürpriz bir aşka yelken açan oyuncu çiftin Cihangir’de Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve birlikte yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Hande Ataizi evi için çiçek baktı!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ataizi, Nişantaşı'ndaki evinin balkonu için çiçek almaya çıktığını belirtti.

Nur Group İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Group İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile Nour AL Hayek ve Malaz Jarayhı tarafından bugün kuruldu.

Sami Kohen’den Hande Yener Miami Beach yanıtı!

“Miami’de beach açacağım” diyen Hande Yener’e Miami’den cevap geldi. Açıklamaya yanıt Miami’nin en ünlü beach’inin sahibi Sami Kohen’den geldi.

Hande Yener Dubai'ye plaj açıyor!

Hande Yener 2 milyon TL'ye açtığı 'Sebastian Beach'i bir dünya markası haline getirmeye çalışıyor. Dubai'de Hande Yener kulüp-plajı açma teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. ''dedi.

Hande Yener Bodrum Yalıkavak’taki beach'ini açtı!

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü.

Hande Yener Bodrum Gümbet'te mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Hande Yener Bodrum Gümbet'te mekan açtı. Yalıkavak’ta gece kulübü işleten Hande Yener, Bodrum'daki ikinci mekanının açılışında konser verdi.

Hande Nur Alvan Haberi

Hande Nur Alvan

Alvan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Hande Nur Alvan, Atilla Alvan ortaklığında kuruldu.


Alvan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler kat karşılığı binalar yapmak, b-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların ,kamu iktisadi teşebbüsleri,iktisadi devlet teşekkülleri,mahalli idareler,belediyeler,yapı kooperatifleri,özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde  ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat,elektrik,su ve kanalizasyon,doğalgaz,altyapı,üstyapı,dekarasyon,restora- rasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak,teklif vermek,ihale şirkete kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. c-her türlü dekorasyon işleri,tamirat, boya işleri yapmak,her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını...