04 / 05 / 2024

Hande Yener beach

Hande Yener beach

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü.

Hande Yener'in beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu!

Hande Yener'in ticari başarısı, yurt dışındakilerin de dikkatini çekti. Yener’in Bodrum’daki ‘Sebastian’ isimli beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu. Dubaililer, Yener’e ‘1 milyon dolar verelim, beach’ini ülkemize taşıyalım’ dedi.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi!

Marmaris'in turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani'ye ait 5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi.

Hande Enes, Engin Group’un gayrimenkul işinin kaptanlığını üstleniyor!

Hande Enes, internet yatırımlarına ek olarak aile şirketi Engin Group’un yeni girdiği gayrimenkul işinin “takım kaptanlığını üstleniyor.

Andrew Cogliano New Port Beach'teki evini satıyor!

Dallas Stars'a takas edilen NHL oyuncusu Andrew Cogliano, Newport Beach'teki evini 2.85 milyon dolara satıyor.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e 145 bin TL'lik ev kiraladı!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Alarko GYO, Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini uzatıldı!

Alarko GYO'nun Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılmasına ilişkin talebi Bakanlık tarafından onaylandı...

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakınına taşınacak!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, annesini kaybetmenin acısını yaşayan sevgilisi Hande Erçel’i yalnız bırakmamak için oyuncunun Zekeriyaköy’deki evinin yakınına taşınacak.

Hande Erçel ablası Gamze Erçel’in yanına taşındı!

Aylin Erçel'in ölümü nedeniyle zor zamanlar geçiren Hande Erçel, Ulus'taki evinden ayrılıp ablası Gamze Erçel'in yanına taşındı.

Alarko Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini hakkında güncelleme!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'in evine taşındı!

Annesini kaybeden Hande Erçel’e destek Murat Dalkılıç'tan geldi. Eski aşıklar ilişkilerini yeniden gözden geçirme kararı aldı. Ünlü popçu, oyuncunun Ulus'taki evine taşındı.

Camel Beach Koyu'nda rant iddiası!

Dünyaca ünlü mavi bayraklı Bodrum'daki Camel Beach Koyu'nda 30 milyon lira bedelle inşa edilen İslam Tanıtım Merkezi’nin arka planında 60 dönümlük daha arsa kapatma planı olduğunu iddia edildi.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü revize değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün revize değerleme raporunu yayınladı...

Hande Yener beach Haberi

Hande Yener beach

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü. Sebastian’ı Miami’ye gitmemek için açtığını söyleyen Yener, “Bu iş çok keyifliymiş. Orada da biz Türkler birbirimizi buluruz” diyerek plajları halka açık ve ücretsiz olan Miami’de beach açacağını söyleyerek şaşırttı.



Nuri ALTUNTAŞ/Habertürk





Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Hande Yener, sahibi olduğu Bodrum'daki Sebastian Beach'in ikinci yılını önceki gün özel bir partiyle kutladı. Seslendirdiği şarkılarla tatilcileri eğlendiren Yener, daha sonra soluğu denizde aldı.


Üzerindeki kıyafetlerle jet-ski yapan popçu, karadaki şovuna denizde de devam etti. Daha sonra soruları yanıtlayan Yener, gözünü Miami'ye diktiğini ve orada da bir beach işletmek istediğini...