18 / 06 / 2024

Handemir Yapı ulus

Handemir Yapı ulus

Handemir Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Hazırbeton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alper Demir, Necmedin Demir tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ağustos'ta kuruldu

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Ankara'da Ermeni ve Katolik mezarlarının üstüne dükkan mı yapılıyor?

Ankara Ulus’ta yıkılan İller Bankası binasının yeniden yapılması için ayrılan alanda kazıya çalışmaları sürerken, Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kemiklerin, Ermeni ve Katolik Mezarlığı’nda bulunan cenazelere ait olduğunu ve kazı yapılan alanın hukuka aykırı olduğunu belirtti.

Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması mecliste!

Ankara Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beşiktaş Ulus'taki arazi için tartışma büyüyor!

Beşiktaş Ulus'ta bulunan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'plansız alan' olarak kayıtlara geçen arazi için "yeşil alan" olsun denmişti. Söz konusu arazi için 3 ortak tarafından satın alındıktan sonra imar değişikliği yapıldı. 

Etiler Ulus'ta göz kamaştıran arsa!

Etiler Ulus'ta son derece değerli bir arsa için kıyasıya pazarlıklar yapıldı.  Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında söz konusu arsayı kaleme aldı.

Ankara'daki Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihale edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle alınan kararı sonrasında binanın geri dönüşüm malzemeleri karşılığı yıkım işi ihalesinin tamamlandı.

Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihalesi yapıldı!

Ankara'da Ulus 100. Yıl Çarşısı binasının yıkım işi ihalesi tamamlandı. İhalenin Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve ABB TV'den canlı olarak yayınlandı.

Ankara Ulus’un çehresi yıkımlarla değişiyor!

Ankara Ulus’ta Cumhuriyetin çehresi yapılan yıkımlarla değiştiriliyor, birçok simge yapıdan sonra sıra itfaiye meydanında...

TOKİ Bartın Ulus kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus projesinin kura çekilişi yapıldı.

Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaya ve Yümnü Ulus ortaklığında kuruldu. 

Ach Global Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ach Global Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ulus, Aziz Özçağlar ve Hüseyin Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

Metal Yapı Belvedere Residence iletişim!

Metal Yapı Konut imzasıyla yükselecek Belvedere Residence projesi İstanbul Ulus'ta inşa edilecek. Proje için ön talepler alınıyor...

Ulus Belvedere Residence ön talep topluyor! Yeni Proje!

Metal Yapı Konut, Ulus Belvedere Residence projesinde ön talep topluyor. Konut ve AVM projesi olarak tasarlanan Ulus Belvedere Rezidans projesinin 350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. 

Handemir Yapı ulus Haberi

Handemir Yapı ulus

Handemir Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Hazırbeton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alper Demir, Necmedin Demir tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 6 Ağustos'ta kuruldu. Handemir Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Hazırbeton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi olarak Alper Demir, Necmedin Demir belirlendi. 


Handemir Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Hazırbeton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Handemir Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Hazırbeton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ulus, Adnan Saygın Caddesi, Belediye Sitesi, A6Blok 15 I...