09 / 05 / 2024

Hanefi Mahçiçek kimdir

Hanefi Mahçiçek kimdir

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: "Büyükşehir belediyemizle ve merkezi yönetimle koordineli olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacağız." dedi.

Ilıca'ya 5 yıldızlı otel ve tatil köyü yapılacak!

Kahramanmaraşlı iş adamı memleketine 5 yıldızlı otel ve tatil köyü kurmak için geldi. Hüseyin Uğur, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in daveti ile başkanlık makamında bir araya geldiler.

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Yılmaz tarafından kuruldu.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Hülya Avşar 55 milyon TL'ye Çiçek Adası'nı aldı!

Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hülya Avşar, 55 milyon TL’ye Ayvalık’taki Çiçek Adası’nı aldı. Güzel oyuncu, yeni yuvasının mimarisini kızı Zehra’ya emanet edecek

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Zadem Çiçek Ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zadem Çiçek Ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesim Baran tarafından kuruldu.

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Semih Çiçek tarafından kuruldu. 

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Çiçek tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'a yeni stadyum müjdesi! 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun yerine yeni bir stadyum yapılması ve bu stadyumun kendi kendini finanse edebilecek bir şekilde tasarlanması kararı aldığını bildirildi. 

Ayvalık Çiçek Adası 105 milyon liraya satılıyor!

Balıkesir'in Ayvalık ve Gömeç ilçelerinde bulunan 265 bin metrekarelik Çiçek Adası sahibinden 105 milyon liraya satılıyor.

Hanefi Mahçiçek kimdir Haberi

Hanefi Mahçiçek kimdir

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: "Büyükşehir belediyemizle ve merkezi yönetimle koordineli olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacağız." dedi.


Onikişubat, 128 mahallesi ve yaklaşık 375 bin nüfusuyla Türkiye'nin 30 vilayetinden daha büyük. Öncelik sırasına göre tüm mahallelerimizin hizmet taleplerine hızlı şekilde cevap vermeye çalışıyoruz.


Kahramanmaraş’ın büyük şehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte 4 Nisan 2014 tarihinde tüzel kişiliğini kazanan Onikişubat Belediyesi, bir yıllık performansıyla gelecek adına umut veriyor. ‘Model ve modern ilçe’ parolasıyla çıktığımız hizmet yolculuğunda, hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Hazırladığımız stratejik plan çerçevesinde her anlamda daha yaşanılabilir bir kent oluşturmayı amaçlıyoruz. Göreve başladığımızdan itibaren Onikişubat’m hizmet haritasını çıkarıyoruz. Onikişubat, 128 mahallesi ve yaklaşık 375 bin nüfusuyla Türkiye’nin 30 vilayetinden daha büyük. Öncelik sırasına göre tüm mahallelerimizin hizmet taleplerine hızlı şekilde cevap vermeye çalışıyoruz.


Henüz seçilmeden...