13 / 05 / 2024

Hanem Alemdağ mar grup

Hanem Alemdağ mar grup

Hanem Alemdağ projesi Mar Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin satış fiyatları 315 bin TL'den başlıyor.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 525 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Alemdağ Merkez Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

İstanbul Çekmeköy İlçesi, Alemdağ - Merkez ve Çevresi Nazım İmar Planında Turizm Tesis Alanlarına ilişkin Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı...

Hanem Alemdağ'da teslimler Haziran 2016'da!

Hanem Alemdağ projesi Mar Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin satış fiyatları 315 bin TL'den başlıyor.

Çekmeköy Alemdağ Merkez ve çevresi imar planı askıdan iniyor!

İstanbul'un Çekmeköy ilçesine bağlı 1/5000 ölçekli Alemdağ Merkez ve çevresi imar planı 19 Haziran 2015 tarihinde askıya çıkarılmıştı. İmar planı tadilatı yarın askıdan inecek.

Alemdağ Merkez imar planı 20 Temmuz'da askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Alemdağ Merkez ve Çevresi Nazım İmar Planına ilişkin imar planı tadilatı 20 Temmuz 2015 Pazartesi günü askıdan inecek...

Çekmeköy Alemdağ Merkez ve çevresi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekmeköy ilçesine bağlı 1/5000 ölçekli Alemdağ Merkez ve çevresi imar planı bugün askıya çıktı. İmar planı 20 Temmuz'da askıdan inecek.

Hüsnü Özyeğin'den Alemdağ ve Göktürk'e 2 yeni AVM!

Avrupalı AVM zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, Alemdağ ve Göktürk'e indirimli lüks marka AVM'si açacak. Özyeğin bir yandan da Metro Group'un AVM'lerini almak için görüşüyor.

Mar Yapı G YOO inspired by Starck'ta yeni 3D uygulaması!

Mar Yapı son projesi G YOO inspired by Starck'ta sosyal medyada adından söz ettirecek bir uygulamaya başladı. "G YOO'da Yaşam Şimdiden Başladı" ile yedi kişiden oluşan bir arkadaş grubunu projenin 3D dünyasında yaşatmaya başladı.

Mar Yapı G YOO projesi 3D ile tanıtılmaya başlandı!

İmzasını attığı her projede yenilikçi uygulamalarıyla dikkat çeken Mar Yapı, bu kez sosyal medya uygulamalarıyla benzerlerinden ayrılıyor. Mar Yapı, son projesi G YOO inspired by Starck’ta herkesten önce yedi arkadaşı yaşatıyor.

Alemdağ Merkez ve Çevresi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çekmeköy ilçesine bağlı 1/5.000 ölçekli Alemdağ Merkez ve Çevresine ilişkin itiraz 17 Ocak 2015 tasdik tarihli plan bugün askıya çıkarıldı...

Dek-Mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dek-Mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çelik, Erdoğan Seher, Ahmet Deli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Ümraniye, Parseller Mahallesi'nde kuruldu.

Mar Yapı'nın acı günü: Ester Arslan vefat etti!

Mar Yapı şirketi kurucu ortaklarından Yusuf Arslan'ın annesi Ester Arskab vefat etti. Arslan'In cenazesi 17 Nisan Cuma günü (bugün) saat 13.00'te İzmir Altındağ Musevi Mezarlığı'na defnedilecek..

Mar Yapı G-YOO Inspired by Starck'ta metrekaresi 4 bin 500 TL!

Mar Yapı, Güneşli'de 200 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği G-YOO Inspired by Starck projesinde dört ayda dairelerin yüzde 45'ini sattı..

Hanem Alemdağ mar grup Haberi

Hanem Alemdağ mar grup


Hanem Alemdağ projesi Mar Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Alemdağ'da yükseliyor.


2 blok halinde inşa edilen Çekmeköy Hanem Alemdağ'da 33 adet daire yer alıyor. Projenin arsa alanı 1.200, arsa alanı ise 3 bin 510 metrekare olarak belirlendi.


2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 3 oda 1 salon çatı dubleksi daire seçeneklerinin yer aldığı Hanem Alemdağ'dan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Projenin satış fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. 


Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilecek olan Hanem Alemdağ'da; kapalı otopark, dinlenme alanları, yeşil alanlar, jeneratör ve güvenlik mevcut.



Telefon: 0544 461 88 08

Web adresi: